Zadzwoń pod 506-150-060 nie wiem, czy akurat takie bmw robił ale został mi kiedyś polecony jak chciałem rovera przekładać. niestety dałem sobie spokój z roverem więc nie napiszę żadnych konkretów na temat tego pana
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
a wiecie cos moze na temat rejestracji przerobionej bmki ?
a co konkretnie Cie interesuje ?
mianowicie proces rejestracji i przejscia przegladu czy potrzebna jest homologacja
homologacja czego na co do czego ( niepotrzebne skreślić )
w sumie dokladnie to niewiem slyszalem zeby przerobiony samochodl przeszedl przeglad to musi miec chomologacje chcialem sie dokladnie dowiedziec co i jak zrobic zeby go zarejestrowac itd chodzi o przerobione bmw
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 16:04
tu nie chodzi o żadną homologację tylko dokument V5 (chyba tak to sie nazywa) to on uprawnia do zarejestrowania auta na terytorium naszego wspaniałego kraju
a to nie jest tak ze tylko autoryzowany serwis danej marki moze zrobić takową przekładkę ?
bo coś mi sie obiło o uszy ze tylko tak mozna to przerobić
to proszę Cie , zanim zaczniesz pisać takie historie, kup anglika i oddaj go do naszego serwisu VW & Audi a następnie podziel się z nami wynikiem...terminem...i...wysokością rachunku ...
gdzie termin i wysokość faktury mnie najbardziej interesuje
A jeżeli rzecz tyczy się BMW to chyba tylko Smorawiński z serwisów najbliższych zostaje
tu nie chodzi o żadną homologację tylko dokument V5 (chyba tak to sie nazywa) to on uprawnia do zarejestrowania auta na terytorium naszego wspaniałego kraju
dokumenty sa nawet na mnie w angli byl zarejestrowany wiec mowicie ze chyba problemu z rejestracja i przegladem nie powinno byc ? jeeli tak to gdzie polecacie zrobic pierwszy przeglad?