Wysłany: Wto Lut 10, 2009 01:35 Mój Pierwszy samochód ;)
Jak w temacie.
Przeznaczam na ten cel około 1,5 kafla chciałbym zeby samochód był w miarę ekonomiczny, Niezawodny,Mały(cos rozmiarów golfa II). Wolałbym benzyne. 3 czy 5 drzwiowy niema to dalmnie jakiegokolwiek znaczenia. Póki co na oku mam Golfa II,Fieste,205-tke,Renault 5.
Pomózcie mi cos wybrac.
Czekam na wasze propozycje.
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 22:24
No jak nie masz kasy to lepiej nie kupuj. Wywalisz 1,5k i samochód będzie stał, bo coś padnie, a ktoś pozbędzie się złomu z podwórka. Jak kupować za taki pieniądze to jak już napisali inni przynajmniej drugie tyle musisz włożyć. Nie mówiąc o kosztach rejestracji, ubezpieczeniu. Twoja wola, ale ja bym odpuścił... albo FIAT 126p
PS. Dzisiaj oglądałem Volvo 480 za 1k i od dziś nie wierzę, że za taką kwotę można kupić pełnosprawny samochód.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
PS. Dzisiaj oglądałem Volvo 480 za 1k i od dziś nie wierzę, że za taką kwotę można kupić pełnosprawny samochód.
hehe za 1k moze nie ale za ok 1.5 w sumie z wymiana nagrzewnicy koleszka kupił kiedys puga 405 w dieslu z opłatami i wszystko w nim było ok ale to była naprawde okazja i poprostu mu sie trafiło... i tak jak mówia przedmówcy bedzie ciezko cos kupic do jazdy... hehe ale szukaj moze trafisz... banan za swojego mk2 cos chyba mało dał i chyba wpozo z nim wszystko
za 1500 zł to poważnie ciężko coś kupić Tico można kupić ale ... nie będzie w dobrym stanie i ciekawe jak daleko dojedziesz... ja bym się wstrzymał i dozbierał jeszcze z 1000 i szukał albo Toyoty Starlet albo Nissana Sunny paskudne auta ale możesz być spokojny ... raczej przejedziesz bezproblemowo z punktu A do B