hehe, nie ma co gadać, autko oryginalne, na Lublinie jeszcze takiego nie widziałem, tak właściwie to nigdzie jeszcze takiego nie widziałem. No cóż, do pierwszej usterki pojeździ, ale części to nawet na szrocie do tego nie dostanie. a najbardziej podoba mi się wzmianka, że w aucie jest RADIO. no cóż, jeszcze tylko jakaś tuba basowa i safari zagra jak jakiś soniacz.
A jeśli chodzi o autko w takich pieniążkach, to może faktycznie niech się jeszcze kolega wstrzyma, bo będzie ciężko, zwłaszcza na początku, bo niby każdy zachwala, że wszystko w autku sprawne, a połowa defektów wychodzi zanim jeszcze do domu dojedziesz. No chyba, że kredensik, za 1500 powinien się już trafić zagazowany w możliwym stanie, a jak coś padnie to przynajmniej na szrocie coś jeszcze można dostać. Może o komforcie jazdy nie można w tym przypadku mówić, ale do tych autek mam jakiś sentyment, może dla tego, że od 125 zaczynałem i do tej pory czeka w garazu na lepsze czasy. No i w Lublinie masz klub FSO, więc zawsze możesz liczyć na pomoc.