FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WESELE LOKAL... gdzie? jaki?
Autor Wiadomość
noPROBlEm 
prawdziwy tuner
V6 User

Auto: Galant
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 21:51   

KIT GTO napisał/a:
noPROBlEm napisał/a:
Oto chodzi, że nie. Zadzwoń i zapytaj. Też byliśmy w szoku, ale przy mnie koleżanka dzwoniła

może i tak cena od jednej osoby ale bez wyżywienia i picia dolicz sobie teraz resztę ;)

Pewien jesteś?? Mi koleżanka mówiła co innego !!

Alma 
Nowiciusz ;>

Auto: Marea Week.
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 01:12   

Śledzę forum od jakiegoś czasu, ale tu zabiorę głos :) W Katarzynce cena prawdopodobnie ok 110zł/osobę na 2 dni obejmuje jedzenie i napoje na pewno.
Wiele mogę powiedzieć o Podolance w Bogucinie z racje przepracowanych tam kilku miesięcy. Cena ok95zł za jeden dzień, ok 110zł za 2 dni - po weselu odbywa się rozliczenie, wtedy dopiero wychodzi cena za jedną osobę.
W cenie jest jeśli dobrze pamiętam 6 ciepłych dań (wszystko do ustalenia), napoje (CocaCola, Pepsi, Mirinda, 7up, tonik, Tymbarki, woda, soki), dużo przystawek i sałatek, kawa i herbata, lody.
Ciasta, owoce, cukierki i alkohol we własnym zakresie.
Sala Podolanki w Bogucinie mieści maks 200osób-przy tej ilości tańce są albo w namiocie na dworze (konieczne dogadanie z sąsiadami) albo w sali na górze.
Możliwość wynajęcia pokoi dla gości, standardowa cena to chyba maks 70zł, ale dla gości weselnych jest raczej opuszczana.
Drugi dzień to jak w większości domów weselnych przystawki z poprzedniego dnia i chyba 2 ciepłe dania.
Jedzenie mogę zapewnić, że jest bardzo smaczne, w ilościach odpowiednich, chociaż ciężko zjeść wszystkie dania. Wszystko jest świeże, robione specjalnie oddzielnie na wesele, bez akcji typu "klient na barze nie zjadł to weselnicy dadzą radę".
Obsługa to tylko dziewczyny, bardzo miłe.
Minusy to konieczność zapisów na prawie dwa lata do przodu i trochę nieprzyjemna właścicielka (w sensie charakteru, nie ma się co obawiać, że oszuka).

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 11:12   

co do wódeczki to mów ile byś chciał i jakiej to coś pokminimy :) mam koncesje :mrgreen:

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 23:46   

QSY napisał/a:
Rysiek napisał/a:
Tomek napisał/a:
A ja polecam http://olimpia.kock.com.pl/
Kawałek drogi, ale warto. Jak kiedyś się będę kajtał to weselicho będzie właśnie tam :mrgreen:
Wlasnie tam dach sprzedalem bo beda powiekszac lokal w przyszlym miesiacu ;) Lokal kozacki...

Jaqub jakbyś szukał fotografa na plenerowe zdjęcia to polecam ARTUR ZOMER . Jutro tez bede mial namiar na hurtownie alko gdzieś kolo Kocka chyba, 0.5l ok 17zł :spoko:

Ryniu jak chcesz wódeczke na weselicho to daj znaka jaką chcesz to moze pokminie cos w zaprzyjaznionych hurtowniach ;)
Qsy za późno :( kupilem juz Sobieskiego. Ale bede jeszcze potrzebowal kilka rodzai piwa :spoko: wpadnij na kawke tak apropos :mrgreen:

Odpowiedz do tematu