trochę lipa że miejscówa się pali...
bo jeszcze nie byłem na tym rondzie....
a miałem chęć zajrzeć i polatać trochę bokiem...
a z tą jazdą samochodem na jednym kółku to trochę przesadzili...
tak Chuck Norris nawet nie potrafi..
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 09:50
tuningempire napisał/a:
NIE MASZ BMW TO SIE NIE WPIER...
yyyyy to niełdanie troche zabrzmiało bez takich panowie. a co do toru to jak masz możliwość załatwienia wynajęcia to sądze że wielu z nas by reflektowało,podaj termin tylko kiedy a bedzie kilkanaście aut.
a co do pisowni to są chyba na forum odpowiednie osoby od tego kto jak pisze,więc prosze niezwracaj więcej na to uwagi ok?
a co do pisowni to są chyba na forum odpowiednie osoby od tego kto jak pisze,więc prosze niezwracaj więcej na to uwagi ok?
może i są od tego odpowiednie osoby ale chciałem zwrócić uwagę, żeby autorzy poprawili posty zanim większa grupa ludzi to przeczyta. Nie chcecie chyba, żeby wszyscy się z Was śmiali, że macie problemy z ortografią...jak to świadczy o Was jako klubie?
Tyle ode mnie w temacie. Miłego dnia
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 11:53
temat chyba nic wiecej nie wniesie pozytywnego wiec idzie pod klodke... dalsze przepychanki sa bez sensu... jak ktos ma cos do napisania to moge odblokowac