FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
stacyjka do audi 100
Autor Wiadomość
suchy 
znawca
wanniarz

Auto: Audi 100 C3/Ford Fiesta
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 10:52   stacyjka do audi 100

mam następujący problem, złamał mi sie taki trzpień w stacyjce i wanna stoi unieruchomiona :( w związku z tym pytanie: czy i gdzie i ewentualnie za ile można takie coś zregenerowac, a moze ktos z Was ma przypadkowo nową do odsprzedania??
a i czy będzie pasowała stacyjka o innym numerze seryjnym? z wyglądu jest taka sama na alledrogo ale numer ma inny i nie wiem :(

chudy 2.0 
drifter

Auto: wanna
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 11:32   Re: stacyjka do audi 100

[quote="suchy"]mam następujący problem, złamał mi sie taki trzpień w stacyjce i wanna stoi unieruchomiona :( w związku z tym pytanie: czy i gdzie i ewentualnie za ile można takie coś zregenerowac, a moze ktos z Was ma przypadkowo nową do odsprzedania??
a i czy będzie pasowała stacyjka o innym numerze seryjnym? z wyglądu jest taka sama na alledrogo ale numer ma inny i nie wiem :( [/quo

Podjedż na choiny tam gdzie masz części do Audi tam jest jedna wanna rozebrana a druga stoi jeszcze nie rozebrana ta druga to siwa wanienka dua masz tu tel502-448-996 i ten num tel 512-085-135

bebik 
znawca

Auto: jest
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 12:42   

jak mi się złamał trzpień to wymieniłem sam wkład stacyjki który kupiłem w sklepie za ...14zł.
ślusarz za przerobienie pod stary kluczyk chciał chyba 50zł, to rozebrałem ją sam i przerobiłem. bajecznie prosta sprawa.

problem jedynie był z wyjęciem wkładki... cztery dni się męczyłem, aż znalazłem na którymś forum kolejną instrukcję jak to zrobić i się udało. teraz w audi b4 zajęło by mi to 30 minut. ale w wanience to pewnie wyjmuje się ją inaczej.

aha... póki nie wyciągnąłem starego wkładu, odpalałem/gasiłem auto płaskim wkrętakiem :D

suchy 
znawca
wanniarz

Auto: Audi 100 C3/Ford Fiesta
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 22:20   

dzięki Panowie sprawa załatwiona, ślusarz spisał się na medal i wannisko śmiga :D
można zamykać temat

qba1971 
znawca

Auto: A4 b6 avant
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 14:35   

suchy napisał/a:
dzięki Panowie sprawa załatwiona, ślusarz spisał się na medal i wannisko śmiga :D
można zamykać temat

Mimo że zakończona,ale może ta wiadomość przyda się na przyszłośc , to taki trzpień wymieniałem u goście na Piłsudskiego i chyba na Braci też można takie cudo zakupić(nowe)

Odpowiedz do tematu