Auto: A4 b6 avant
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 55
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 17:50
Na 1maja mam kilometr a do Matczyna.....15?Zresztą robotę Foll już znambo oklejałem sprintera,ale teraz na pampersy trzeba oszczędzać :haha:Matczyn z opinii allegrowiczów jest ok,ale może zna ktoś ich pracę z doświadczenia?
_________________ Audi znaczy słuchaj
Ostatnio zmieniony przez qba1971 Sro Mar 11, 2009 07:22, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czy ktos pamięta moją poprzednią białą strzałę, ono miało ciemne szybki i właśnie robione w matczynie za niewielką kasę...ja byłem generalnie zadowolony, jezdzilo ono tak roczek i folia nie odłaziła, więc osobiście polecam i atest dostałem
noo to więc chyba napisałem, że byłem zadowolony...a czy to miało wygląd...mi się podobało ale to moja subiektywna opinia... i jeśli będę wannisko ściemniał to pojadę właśnie tam a nie do złodziejskiego foll czy innego hanesco gdzie za to samo shaltują kilkadziesiąt czy kilkaset pln więcej
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 08:13
suchy, pamiętam dokładnie twoją b3 i jej szybki które oglądałem dosyć dokładnie, przyciemnione były fachowo. jeszcze się dziwiłem, że tylną szybę zrobili z jednego kawałka gdzie dostęp do niej jest niezwykle trudny, a wyszło naprawdę profi.
ja tam po szybkach suchego zdecydowałem, że jak zmienię auto to przyciemniam od razu szybki i właśnie pojadę do matczyna.
ja przyciemniałem a4 avant w Radomiuna za 340 całego bez przedniej czołowej szyby.jakośc wg mnie b dobra,kilka samochodów tam robiłem moich znajomych i byli zadowoleni.A teraz to trzeba by było zadzwonic i spytać sie o ceneale myśle ze warto pojechac.
suchy, pamiętam dokładnie twoją b3 i jej szybki które oglądałem dosyć dokładnie, przyciemnione były fachowo. jeszcze się dziwiłem, że tylną szybę zrobili z jednego kawałka gdzie dostęp do niej jest niezwykle trudny, a wyszło naprawdę profi.
ja tam po szybkach suchego zdecydowałem, że jak zmienię auto to przyciemniam od razu szybki i właśnie pojadę do matczyna.
dokładnie zapomniałem dodac, że tylna szyba była z jednego kawałka, a co najlepsze facet nawet jej nie ściągał do przyciemnienia tylko od środka zrobił, co w b3 nie jest zbyt łatwe, więc chyba naprawde zna się na rzeczy chłopak...
Auto: A4 b6 avant
Skąd: Tatary Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 55
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:19
rafal2375 napisał/a:
ja przyciemniałem a4 avant w Radomiuna za 340 całego bez przedniej czołowej szyby.jakośc wg mnie b dobra,kilka samochodów tam robiłem moich znajomych i byli zadowoleni.A teraz to trzeba by było zadzwonic i spytać sie o ceneale myśle ze warto pojechac.
No do Radomia to z Lublina kawałeczek,ale nazbierajmy z 10 wózków i spytamy wtedy o cenę w Matczynie,10% upustu to też kasa,będzie na szczytny cel