FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jaka telewizja cyforwa ?
Autor Wiadomość
HaGie 
pro racer

Auto: sej, gej
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:30   jaka telewizja cyforwa ?

jaka najlepiej wybrac telewizje cyforwa ?

myslalem nad n (najwiecej programow hd) ale jak poczytalem o n i o bok w n to chyba raczej odpada, ma ktos stycznosc z n ? podobno na tym zwyklym dekoderze lipna jakosc obrazu jest....

upc raczej odpada podobno najgorszy syf jaki moze byc w lublinie....

cyfra + ??? jaka jakosc programow ?

polast cyforwy ???? tak samo jak z jakoscia ?

odrazu mowie ze pod tv hd bez full

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 12:03   

ja mam w domu wszystkie 3 platformy za jedyne 40pln miesiecznie :) dekoder kosztowal mnie 500pln :) no i oczywiscie antena do tego :) i jestem zadowolony :)

upc sobie odpusc bo predzej rozwod w sadzie dostaniesz niz wypowiesz im umowe...

ogolnie moje odczucie jest takie ze programow mam od siurdaka i ciut ciut a i tak all to powtorki i niema co ogladac :/

HaGie 
pro racer

Wysłany: Sro Mar 11, 2009 12:08   

jaki dekoder trzeba kupic by miec taki rarytas ? :D

w n tez niezle szopki z tymi gratisami... musisz w pore do nich zadzwonic by zrezygnowac z gratisow inaczej doliczaja do faktury... a dodzwonic sie do nich to tak jak trafienie 6 w lotka

goofy 
streetracer

Auto: Galant
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 13:00   

Ja mam polsat cyfrowy, lecz myśle nad zmianą na n. W cyfrowym są tylko 3 programy HD i to za kosmiczną cene.
W n znów brakuje zwykłego polsatu w ofercie.
Ale i tak jako jakoś do ceny i ilości wezmę n.

Z polsatem też są jaja z wypowiedzeniem umowy.
Jeśli nie zrezygnujesz po czasie propomcji na jaki została zawarta umowa, to później mają trzy miesięczny okres wypowiedzenia.

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 13:42   

Ja mam 2 dekodery Polsatu i jakość b.dobra na telewizorach w miare nowych full hd, jedynie na 1 lub 2 jak lecą stare filmy do wiadomo,że gorzej,ale znowu Polsat więcej programów nadaje już przystosowanych do telewizorów panoramicznych.

HaGie 
pro racer

Wysłany: Sro Mar 11, 2009 14:28   

a jakie macie dekodery w polsacie cyfrowym ? echostary czy samsungi ? slyszlem ze te echostary troche lipne prawda to ?

[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 15:36 ]
goofy napisał/a:
W n znów brakuje zwykłego polsatu w ofercie.

nom jest tylko polsat 2 ciagniety z FTA

chyba jednak tez sie skusze na n przewaznie oglada sie tvn polsat raczej rzadko

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 17:58   

przerabiałem to miesiąc temu i powiem tak zdecydował się na N dlaczego ?

Dekoder co prawda nie na własność ale nic za niego nie płacisz , dokupujesz antenę , konwerter , stelaż , kabel jakieś niecałe 200zł wychodzi. W Polsacie za antene 250zł .

W obu przypadkach nie ma ustawiania w cenie ale to da się zrobić samemu nie jest łatwo ale da rade (w N wiem jak a jakby co mam chłopaka co za nieduże pieniądze to zrobi ) .

kontynując , ktoś pisał o jakości mam telewizor LG 37 CALI FULL HD jakość programów HD ekstra (jakbym tam był wczoraj mecze oglądałem ) , zwykłe nie śnieżą ni nic także tutaj się nie zgodzę z przedmówcami ( a dodam że jakość sygnału mam ok 50%! i chodzi w śnieg deszcz i inną pogodę )

w pakietach tematycznych spora ilość programów a jak trafisz na promocje to coś dostaniesz na parę miesięcy za free .

Dzwoniłem do BOX N i powiem tak ekspres to to nie jest ale dało radę się dodzwonić 5-10 min .

A i nie zamawiaj przez kuriera idź do TESCO , PLAZY i tam kupuj wrazie czego zawsze możesz dekoder zwrócić bo one lekko awaryjne są i nie będziesz czekał !

Tyle ode mnie mam nadzieje że coś pomogłem masz jakieś pytania zadawaj odpowiem co i jak . :D

wolton22 
drifter
OOOO ;)

Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 18:46   

wysek^^, to powiem Ci ze masz mala jakosc sygnalu :) ja ostatnio sam ustawialem i zlapalem 90 % jakos sie udalo :) jeszcze dodam ze jakby ktos sie zdecydowal na N to kupujcie anteny 80 bo mniejsze moga miec problem wlasnie z jakoscia pomimo tego ze bierzecie dekoder a nie rekorder :) do rekordera musowo 80 :) na łęczyńskiej antena 80 zł, uchwyt 25, konwerter okolo 50 zł. Do tego silna wola (zeby to ustawic). Miałem wczesniej cyfre powiem wam ze brakuje mi w N canalu + pozatym jest :spoko:

Upierdliwy 
speed demon
aka Clio

Auto: 525
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 23:21   

Z 'n' są czasem jakieś cyrki, problemy z odbiorem...

jednak dekoder 'n' chyba ma twardy dysk co pozwala na instalowanie softów co dają różne opcje typu nowe programy...

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 00:02   

wolton22 napisał/a:
wysek^^, to powiem Ci ze masz mala jakosc sygnalu :) ja ostatnio sam ustawialem i zlapalem 90 % jakos sie udalo :) jeszcze dodam ze jakby ktos sie zdecydowal na N to kupujcie anteny 80 bo mniejsze moga miec problem wlasnie z jakoscia pomimo tego ze bierzecie dekoder a nie rekorder :) do rekordera musowo 80 :) na łęczyńskiej antena 80 zł, uchwyt 25, konwerter okolo 50 zł. Do tego silna wola (zeby to ustawic). Miałem wczesniej cyfre powiem wam ze brakuje mi w N canalu + pozatym jest :spoko:

antene mam 80 i puste pole przed domem nie wiem czego nie można wcelować siła sygnału jest 98% ,zaś jakoś w granicach 50% .

A jeśli chodzi o sklep z antenami to polecam ten obok Returna na ul.KOŚCIELNEJ , albo na przeciw Media Marktu punkt z CYFROWYM POLSATEM . Ceny atrakcyjne ;)

co do sportowych kanałów tutaj jest bardzo dużo NSPORT fajna rzecz np Liga Mistrzów jak leci to odrazu wszystkie mecze 1/8 mogłeś oglądać ;)

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 12:28   

HaGie, specjalny
znajomy ten co sie tym zajmuje sprzeda ci dekoder i jak se wsio zamontujesz to bedziesz mial 3 platformy za 40pln :)

marcinmk2 
streetracer

Auto: audi a4
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 15:41   

HaGie

Zajrzyj tutaj : http://dvhk.pl/

Tam zaloguj sie i zadaj pytanie, chłopaki siedzą w tym spory czas i na pewno Ci doradzą

agrest82 
drifter

Auto: 100 2.2/polo
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:02   

A jest jeszcze coś takiego jak TVN na karte? poczytaj o tym

Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!

marcinmk2 
streetracer

Auto: audi a4
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 22:38   

agrest82 napisał/a:
A jest jeszcze coś takiego jak TVN na karte?

Jest, na linku podanym przeze mnie znajdziesz m.in informację TVNNK "jak oglądac" ale to niestety nie jest HD

Odpowiedz do tematu