Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 19:19 Auto-myjnia reczna
sorki za taki temat. Wiadomo ze najlepsze myjnie to myjnie reczne dzis spedzilem sporo czasu na szukaniu otwartej myjni.... (niedziela ok. godz 13stej).
Gdzie w LBNie w niedziele jest otwarta jakas myjnia reczna?
W niedzielę ciężko o myjke reczną w LBN (chyba nie ma takowej). A skoro już jesteśmy przy myjkach recznych to Ja proponuje myjkę salonu Mitsubishi na ul. Wojciechowskiej przy Biedronce. Moge śmiało stwierdzić, że najlepsza myjka w mieście. Polecam.
Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 22:29
bylem w TECHMAXIE i co?? zastalem 2 klodki i markerem napisany numer na drzwiach na ktorym non stop zglaszala sie poczta glosowa mimo ze na forum gdzie opisana jest znizka w myjce jest ze w niedziele czynna jest do 15stej....
bylem w TECHMAXIE i co?? zastalem 2 klodki i markerem napisany numer na drzwiach na ktorym non stop zglaszala sie poczta glosowa mimo ze na forum gdzie opisana jest znizka w myjce jest ze w niedziele czynna jest do 15stej....
Bardzo mi przykro ale jak do tej pory było niewielkie zainteresowanie myjnią w niedziele to i zamykali wcześniej. Być moze teraz,na wiosne sie to ruszy to będzie otwarte do 15.W razie gdyby ktoś chciał sie poskarżyc to ja bardzo chętnie posłucham i coś z tym zrobie;D.Nr na drzwiach jest już niealtualny od jakiegos czasu wiec w razie potrzeby proszę o kontakt na nr 509 629 160.
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 17:24
zazwyczaj myje sam ale... fele mialem piekielnie brudne i podwozie ciepla woda chcialem przeplukac zeby soli troszke sie pozbyc... a tak wogle to jestem milo zaskoczony zestawem EBC... tarcze jak tarcze ale klocki GREENSTUFF sa super!!! Nie brudza... rano umyta furka. felgi dopieszczone... zrobilem troche km po miescie i spox... nie wiem jak przy hamowaniu z predkosci sporo wiekszych od 100km/h bedzie.. ale narazie jest bardzo dobrze! Na zwyklych tarczach i klockach 2-3 ostrzejsze hamowania i czarny pyl na felgach... a tu jak na razie NIC!!! POLECAM!!!