FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
poszukuje: wydech i alufelgi
Autor Wiadomość
bez_imienny 
Specjalista

Auto: szybkie
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 18:03   poszukuje: wydech i alufelgi

witam

poszukuje alufelg 17" 5*112 (bylo by super jesli mialy by opony w dobrym stanie)pasujacych do passata b6 bylo by bardzo dobrze jesli dostal bym na to fakturke vat.

chcialbym wymienic tlumik koncowy na puszke z ktrorej rury wychodza na dwoch stronach auta oczywisice w tylnim zderzaku:)

pozdrawiam

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Wto Kwi 05, 2005 21:22   

felg szukaj na allegro... moge Ci polecic goscia z Lubina o nicku RS2001 a to jego nr tel. 693286275
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46604671
mozna sie dogadac a felgi ma super... mi udalo sie od niego kupic 2tygodniowe felgi od Z4 :D
naprawde POLECAM :spoko:

bez_imienny 
Specjalista

Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 19:44   

Jaqub: jesli sie nie myle to sie poznalismy na torze kartingowym pewnej soboty przy okazji driftingow, bylem z Marcinem zwanym potocznie Ivanem a przyjechalem srebrna strzala:-) ale to taki OT

cos allegro padlo i sprawdzic nie moge a alu piekne ozety sa juz zamowione tylko mam taki problem ze szukam jakiejs taniej formy przeylki, puki co znalazlem cos w granicach 150 zl wiec raczej malo mnie to zadawala....

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 21:51   

bez_imienny napisał/a:
Jaqub: jesli sie nie myle to sie poznalismy na torze kartingowym pewnej soboty przy okazji driftingow, bylem z Marcinem zwanym potocznie Ivanem a przyjechalem srebrna strzala:-) ale to taki OT

cos allegro padlo i sprawdzic nie moge a alu piekne ozety sa juz zamowione tylko mam taki problem ze szukam jakiejs taniej formy przeylki, puki co znalazlem cos w granicach 150 zl wiec raczej malo mnie to zadawala....

stary to chyba osobiście Ci ktoś przywiezie ;)

firma kurierska "Siódemka" niezłe stawki na małe a cięzkie paczki...spore rabaty mają ... przynajmniej w LBN idzie sie spokojnie dogadać ... paczka do 30kg 36zł60gr. ubezpieczenie chyba w cenie albo 1,5zł nie pamietam

albo poczta polska wtedy dwie paczki każda do 20kG (nie wiem ile te fele mogą wazyć)
każda paczka coś do 25zł chyba .. sprawdź na stronie poczty polskiej .. nie kce mi sie szukać teraz ale naprawdę 150zł to niezły kosmos....
ja wszystko co sie da to wysyłam PocztąPolską (priorytet w 90% przypadków na następny dzień nawet jak nadanie jest po 20:30 ) a jak nie da sie pocztą to idzie własnie siódemką a ostatecznie Stolicą która jest szybsza od Siódemki ale tez niestety droższa.

Pozdro Paweł.

Pozdro Paweł. :) :) :) :) :) :) :)

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Czw Kwi 07, 2005 22:51   

Dzieki za dobre slowo na POCZTE POLSKA sam w niej pracuje juz ponad 2 latka. a w sierpniu to bedzie juz 3 latka.

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 16:59   

bez_imienny napisał/a:

to spox:)

a co do wysylki to felgi (zwlaszcza z oponami to spory ciezar)... i dlatego takie stawki waga opony w 17stce to ok +/- 10kg... siodemka rzeczywiscie ma dobre ceny a co do poczty to tez powiem ze jestem zaskoczony bo jest b. dobra. priorytety dochodza szybko a jak wyslalem paczke za pobraniem to chyba 4tego dnia mialem kase! ale wysylka felg poczta jest bez sensu bo bys musial wyslac 4paczki!

bez_imienny 
Specjalista

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 20:29   

Juz jest wynaleziona firma przez wysylajacego koszty ~90/100 zl wiec do przyjecia,
a co do wagi felgi z opona to mysle ze ciut wiecej jak 10 kilo, bo gdzies ostatnio czytalem o super lekkiej feldze 15" i o wadze 7 kg ;)

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 20:40   

raczej nie ciut wiecej jak 10 kilo... tylko min ze 2 razy tyle... kola 17stki sa kur*** ciezkie... wiem bo na wiosne wyjmuje je z piwnicy a na zime wkladam :D

bez_imienny 
Specjalista

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 20:47   

dlatego paczka oscyluje w granicach ~100kg ;)

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 20:51   

a co do wydechu to jak chcesz tanio to sa jakies polskie firmy co robia takie tlumiki (chyba WM) tzn. jest jeden tlumik (w normalnym miejscu) i z tylu oprocz wejscia jest tez wyjscie i rura ktora idzie (najczesciej za zderzakiem) na przeciwna strone i na koncu 2ga koncowka (ew. podwojna). Ale jesli masz wiecej kaski to polecam Sebringa... do Twojego pasata na 100% jest taki zestaw... :spoko:

bez_imienny 
Specjalista

Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 21:00   

Generalnie to raczej ciezko bedzie mi wyskrobac kaske na sebringa, choc dostalem juz namiary na czlowieka ze swidnika, ktory zajmuje sie wyrobem wydechow z kwasowki, a ze samochodow do przerobienia wyjdechow na podwojny doliczylem sie az 7 to i cena bedzie przystepna;)

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 17:20   

ciekawy jestem jaki bedzie efekt... czyzby to jakis kuzyn Jessiego Jamesa?

bez_imienny 
Specjalista

Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 19:49   

mam nadzieje ze efekt nie bedzie zbyt glosny, cale szczescie ze samochod sluzy raczej tylko dla mnie:) co do wykonczenia podobno jest zajebi*te i pelen luxus. pozyjemy zobaczymy;)

ctv 
Specjalista

Auto: diesel
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 23:30   

przyjedz zobacz u mnie cały wydech,tłumiki z obu stron,

Odpowiedz do tematu