wulkanizacja na kunickiego a raczej boczna kunickiego dokladnie Rejtana. zakladali mi do mercedesa 17 do subaru 18 z czujnikami cisnienia powietrza a i Sixkiller u nich tez swoje z kanta zakladal takze jeszcze nie zawiedli
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 22:38
prawda jest taka ze w kazdym zakladzie jak maja maszyne z dodatkowymi dociskami (czy jak to sie nazywa) i maja ochote (glownie o to chodzi) to zrobia dobrze... jak nic nie powiesz najpierw to nawet nie zaloza na lyzke gumy... ja swoje 19tki zakladalem w mielcu w jakiejs najwiekszej firmie tam na maszynie za gruby hajs i we 3ech na 9.5 cala naciagali 225/35r19 w run flacie (potenzy strasznie twarde)... zadnej ryski na polerowanym rancie... a kiedys matce do smarta zakladalem opony wlasnie na lubartowskiej (tam przy biernackiego pod gorke) i gamonie przy zakladaniu na wywazarke nie trafili w dziure i caly front felgi przerysowali... ja proponuje zaczc od spokojn ej rozmowy i wytlumaczyc o co chodzi, jak poczujesz ze rozumieja a nie zaczynaja cwaniakowac to daj do zrobienia a jak zaczna cwaniakowac to mow do widzenia i nie dyskutuj...
Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 22:46
co prawda nie składali mi 19 tylko 18 i żadna felga nie była porysowana, a tak na marginesie byłem przy zakładaniu bo można być przy tym koleś używał łyżki z gumą i felgę kładł też na gumie więc nie wiem jak miałby ją porysować