Siedzi facet w fotelu i ogląda na Euro 2008 mecz Polska - Austria.
5. minuta meczu - Smolarek strzałem w długi róg pokonuje austriackiego bramkarza. 12 minut później Murawski główką na 2:0. W 28. minucie po golu Krzynówka z rzutu wolnego jest już 3:0!
Nagle ktoś go szarpie za koszulkę i słyszy głos:
- Kupiłeś marchewkę? Marchewkę się pytam czy kupiłeś!
1 przejdź na poniższą stronę: http://www.tatuagemdaboa.com.br/
2 poczekaj aż dziewczyna sie pokaże cała
3 napisz swoje imię w pierwszej rubryce
4 w drugiej wpisz swoje drugie imię - jeśli nie masz , to przezwisko (małymil iterami)
5 i na koniec nacisnij na VISUALIZAR
Po meczu grupy B na Euro 2008 zatrzymano czterech kibiców. Wszyscy mięli po 2 promile we krwi. Okazało się, że: Austriak wypił jednego "sznapsa", Niemiec dwa piwa, Chorwat pół litra rakii, a Polak... Polak od dwóch dni nic nie pił.
Po latach spotkało się trzech przyjaciół z LO. Chcąc, nie chcąc rozmowa zeszła na teściowe.
- Ja - mówi ten z IVd który skończył medycynę - załatwię gdzieś cyjanek i dodam ku.rwie do kawy.
Ten po politechnice ( z IVc), zapodaje swój pomysł:
- Wezmę ku.rwa pożyczkę, kupie starej pi.pie Renault Clio i przetnę przewody hamulcowe. Niech się rozwali na drzewie, suka.
Gość z klasy sportowej, którego losy rzuciły na AR, mówi:
- A ja kupię dwadzieścia tabletek Ibupromu, wezmę to wszystko do gęby, przeżuje, zrobię z tego kule, wysuszę ją w mikrofali, i zostawię na stole w kuchni.
- Ale po co ? - pytają koledzy
- Wejdzie ta stara raszpla do kuchni, zobaczy kule i powie "Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadnę z łazienki i pier.dolnę ją siekierą w plecy.
Auto: B5 Syncro i FIREBLADE ;)
Skąd: Węglin Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 218
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 22:49
kwachus napisał/a:
Po latach spotkało się trzech przyjaciół z LO. Chcąc, nie chcąc rozmowa zeszła na teściowe.
- Ja - mówi ten z IVd który skończył medycynę - załatwię gdzieś cyjanek i dodam ku.rwie do kawy.
Ten po politechnice ( z IVc), zapodaje swój pomysł:
- Wezmę ku.rwa pożyczkę, kupie starej pi.pie Renault Clio i przetnę przewody hamulcowe. Niech się rozwali na drzewie, suka.
Gość z klasy sportowej, którego losy rzuciły na AR, mówi:
- A ja kupię dwadzieścia tabletek Ibupromu, wezmę to wszystko do gęby, przeżuje, zrobię z tego kule, wysuszę ją w mikrofali, i zostawię na stole w kuchni.
- Ale po co ? - pytają koledzy
- Wejdzie ta stara raszpla do kuchni, zobaczy kule i powie "Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadnę z łazienki i pier.dolnę ją siekierą w plecy.