Street, DTM i tam jeszcze jakieś inne zawody.
I wyszło co wyszło, kosmiczne trasy po miastach, z wielkimi świecącymi i migającymi ścianami, w którą jak przypieprzysz to Cię odbije...
Prędkości rzędu 350km/h i wchodzenie w zakręt 90* przy 250km/h... a co tam.
I pewnie jak zwykle w NFS będzie efekt "ścigania się ze skryptami" tj. masz przewagę połowy okrążenia nad 2-gim, a to nagle za chwilę ten drugi co miał straty 30sek. jest tuż za Tobą. Tak było w poprzednich.
Pewnie będzie megadenerwujący
A z tego co słyszałem nowy NFS ma być nie jeden a 4 Kilka odmian właśnie Shift, Nie wiem czy nie nitro i jeszcze kilka cosiów. Ale najciekawszy to będzie chyba ten co ma być przez internet grany i z tego co pamietam ma być za darmo, a zarabiać na tym będą w taki sposób że do swojego samochodu będzie sie za części płaciło Niby fajnie bo można razem pojeździć ale wpadnie Ci nagle jakiś typ co mu nie było szkoda kasy i pojeżdżone?
Nie mam pojęcia jak oni to pogodzą
Co do tego NFS to maczają w nim palce ludzie od GTR, czyli może coś z tego będzie jeszcze. Co do tego Street Legala to ma być NFS online, na początku start w Korei, potem Eu i Us i znając politykę EA gra może będzie za free, ale za felgi czy zużywające się opony zapłącimy żywą gotówką
Tya, będę przelewał sare na szwajcarskie czy cypryjskie konta EAS co by sobie wirtualne opony kupić
Niestety taką rzeczywistość nam Micro$oft wykreował i każdy chce urwać coś z tego tortu, takie życie, ale zawsze będzie można spiracić i grać na "nieoficjalnych" serwerach jeżeli gra będzie coś sobą reprezentować.
Grał ktoś w Street Legala? Jak by zrobili coś na wzór tej gry, to bym się trzepał co noc
Bez kitu.Chłopaki z EA mogli by sobie zrobic troche dłuższa przerwe przemyslec pomysł raz a dokładnie a nie co pół roku wychodzi jakis szit który tylko kosztuje.
Auto: brakk
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2007 Posty: 34
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 00:41
Miałem Undercovera na konsole tydzień. Szit okrutny, gra banalnie prosta. Ja osobiście już dawno przestałem wierzyć, że wyjdzie jeszce jakiś porządny NFS.
Osobiście polecam GT5 jak narazie Prolouge, ale plotki krążą, że już w tym roku mamy doczekać się pełnej wersji