Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 09:55 DZIS W NOCY SKRADZIONO:
radio Panasonic CQ-DFX572N mp3 CD RDS (panel, pudelko, pilota do radia i instrukcje obslugi mam ja w domu - moze znajde tez gwarancje i rachunek) zajebiscie rzadkie radio!!!
Zegary typuBLACK - cisnienie doladowania, cisnienie oleju, temperatura wody, temperatura oleju.
Zegary typuRetro cisnienie oleju, temp wody i oleju [zdjec brak, ale w stylu retro. takich w polsce jeszcze nie widzialem. tak samo blackow jeszcze malo kto mial w sprzedazy, w lublinie nikt.
Lampy PRZOD do Audii A8
Labtool 48XP
Laptop DELL Pentium III 800mhz, dysk z 6GB, grafika, windows XP, licencja na windowsa 2000, naped CD/DVD - uwaga czasami sie zacinal. jedna bateria, stacja dyskietek. uszkodzone wiatraczki - nie pracuja. numery laptopa podam pozniej. moze nawet numer seryjny.
Nowiusienkie SMT6 w pudelku, z paragonem - 2 sztuki w jednym
mam nadzieje ze nikt nie bedzie takim chujem i nie kupi tego 50% taniej a pozniej bedzie sie pucowal. ja swoj sprzet poznam sposrod postawionych obok bo wszystko bylo znaczone. i lepiej zeby to sie znalazlo.
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 10:31
kurka , co sie dzieje w tym miescie ?? , normalnie strach samochod na parkingu zostawic , rozumiem ze to wszystko wyciagneli Ci w nocy z samochodu ?.
szczerze wspolczuje
zaplanowany nocny nalot pod zamówienie branży na zakład przy szańcowej.
Pokradziono komputery z samochodów stojących w servisie, sprzęt diagnostyczny, kółka regulowane do rozrządu, laptopy, i inne ważne dla elektronika samochodowego rzeczy - oprogramowanie do diagnostyki auta. Rzeczy niepowtażalne ...
TYLKO ludzie z wąskiej branży znają wartość i przydatność takich cacek.
Zostały drukarki nowiutkie i wiele rzeczy codziennego użytku.
TAK - ALARM wył .. i ludzie spali. Ktos zadał sobie trud zakrycia na dachu czujek szmatą. Ktoś znał specyfike zakłądu - wiedział jak się poruszać i gdzie szukać.
CZYŻBY zamówienie konkurencji Lubelskiej na tego typu rzeczy ?
............
policja zbiera materiały dochodzeniowe - właśnie w tej chwili
obcy nie obcy ale ten ktoś na bank musiał tam wcześniej być i obczaić co nie co
sam w zeszłym roku miałem 2 włamania na baze mojego ojca i w sumie straty były dużo mniejsze (ok 2,5 tyś) ale ukradli między innymi migomat który jest bardzo potrzebny.
kurde ,nawet nie wiem co napisać , nawet jak to było ubezpieczone to Tomek na jakiś czas stracił narzędzia swoje pracy bez którch prawie nic ne może zrobić
nawet nie będę pisał co należało by robić złodziejom bo jeszcze ktoś napisze że jestem obłąkany
Auto: diesel
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 12:37
przejebane ,zamówienie ale pewnie z drugiego konca polski słyszałem,o takich wypadkach,jak ktos cos takiego bedzie mi proponował dam znac!trzeba monitorowac allegro
a TECHMAX nie mial MONITORINGU? szkoda mi Tomka bo jak nawet byl ubezpieczony to i tak zanim bedzie kasa skonczy sie sledztwo to nie ma czym i jak pracowac a Tobie Kfaku wybili szybe czy jakos inaczej wlezli do srodka?