Podobno 10zł wejscie. Powiem tak gdybym zapłacił te 10 zł to bym sie tylko Wk***ił ale jak wszedłem za darmoche to moze byc ale i tak zrobiłem 2 rundki i mi sie znudziło. Spodziewałem sie czegos lepszego.
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 18:56
Kruchy napisał/a:
Powiem tak gdybym zapłacił te 10 zł to bym sie tylko Wk***ił ale jak wszedłem za darmoche to moze byc ale i tak zrobiłem 2 rundki i mi sie znudziło. Spodziewałem sie czegos lepszego.
Czyli tak jak w tamtym roku też wlazłem za darmo, rewelacji nie było. Jutro sie przejade, co bede w domu siedział. Jak sa laski przy samochodach to już pół sukcesu, zdjęcia se porobie i wróce
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 05:40
pieczony napisał/a:
15 zeta normalny bilet, szczerze powiedziawszy to trochę mało oglądania jak za tą cenę ...
w tym zasranym naszym mieście Lubin jak zwykle przegieli z ceną .Jak mam wydać 50zł za wycieczkę z żoną i dziećmi to lepiej na żużel pójść dziś na 15 i będzie może trochę ciekawiej za mniejszą kasę.