no to ja zaczynam
fordzik
focus rok 1999
kolor bordo
1.8 l benzyna + gaz ( sekwencja0
alu ozeo 14 ( bedzie zmiena na 17 szukam)
tłumnik wymieniony na sportowy
lampy tył i przód wymienione
nagłosnienie jvc głosniki sony
dalsze prace w drodze miedzy innymi
bez sensu robić oddzielne tematy każdego auta. krótki opis wystarczy a jak ktoś będzie chciał szerzej opisać to niech zakłada temat w "nasze auta i projekty"
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
narazie tylko napisze jak sie porobia działy to fotki
Ford Focus 1,6 16v 100 KM Benzyna , 1998 rok , 5 drzwi , kolor biały(dubaj style) , 141 tys przebiegu
ogólnie szału niema normalne auto, mało pali ,wygrywam z seicento i pandami jak narazie ale od 1 własciciela i mały przebieg to mnie cieszy
tuning - woow ciemnie szyby boczne od wczoraj, moze alu felgi 15" bo na 17" niedawał rady i jezdzi na stalówkach
autko posiadam zaledwie niecałe 2 msc , wczesniej tez był focus ale 2,0 16v 131KM , 1998rok ,niebieski metalik 3 drzwi , ładnie latało ale nadszedł czas zmian
+ foka na podwórku mojej siostry która latam jak trzeba mi wiekszego kombi , 2001 rok , 1,8 tdci 115KM srebrna , wersja ghia to chyba na tyle dobrego inne fotki wktrótce
no to i ja coś napisze
Ford sierra 2.9v6
jest to wersja xr4x4
rok auta 91
zacznijmy co jest z wypasu??
-ABS
-Klima
-elekt. szyby
-elekt. lustra
-elekt. szyber
-był napęd 4x4 ale został wyjety ale bedzie jak mi sie znudzi 8-)
-LPG na blosie
-alu R16 ( juz prawie jadą do mnie)
-recaro
-szpioler nawet
-bedzie RS ( kiera drewniana RS, zderzak RS III, Gril GR III, progi RS Już wszystko jest)
plany ?
wydech zrobic dobry (tzn mam kolektory ,,Barany'' z U.S.A ) ale bedzie docelowo przelot z końcowym, na pewno zawias ,myślę nad koni.
co do auta to nie narzekam jedzie jedzie
foty bedą jak fele juz zawitaja