Wracając do 19, założyłem u Kozaka w Zofiówce, przy trasie Lublin-Łęczna, zapłaciłem 15zł i chłopaki dali gwarancję, że jak coś się porysuje to naprawiają na swój koszt, naprawdę polecam, konkret obsługa i konkret sprzęt, ceny śmieszne w porównaniu z Lubliniem.
Wracając do 19, założyłem u Kozaka w Zofiówce, przy trasie Lublin-Łęczna, zapłaciłem 15zł i chłopaki dali gwarancję, że jak coś się porysuje to naprawiają na swój koszt
a mieli inne wyjście...
Ja opony kupuję w Parczewie na 1-go maja 6 jak dobrze pamiętam za orlenem
Auto: '82 Trans Am aka Chrupek
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 21:29
Może pojawiło się coś nowego w temacie wulkanizacji?
Potrzebuje założyć opony na dwie 18x9.5 i w miarę tanio.
Zofiówka odpada wolałbym coś w Lublinie, najchętniej na czechowie.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 13:37
maly841 napisał/a:
gdzie wyważą felgi aluminiowe do peugota 407 ?
a one jakies wyjatkowe?
marcinos napisał/a:
kolczyk_lbn napisał/a:
na ul.Choiny, przy tej dwupasmówce taki dziadek na wulkanizację, raczej nie zdziera
Stacho jest dobry ale do 18 ty chyba się nie nadaje
to raczej zalezy od baloona.. bo jak duzy baloon to mozna na byle sprzecie w jedna osobe wrzucic... ale jak jest hardcore profil, szeroka felga i jeszcze RUN FLAT to 3 chlopa walczy godzine na sprzecie wartym wiecej niz srednia wartosc aut z forum
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 15:28
Paweel napisał/a:
nie rozumiem ... a jaka według Ciebie jest średnia wartość ? bo według mnie żaden szau
chodzilo mi o to ze warsztat (specjalizujacy sie tylko w wulkanizacji, majacy bardzo duzo stanowisk) mial mega specjalistyczna maszyne (wygladala jak transformers) z mega iloscia dociskow (podobno za jakies 20-30tys pln- dlatego porownanie do sredniej wartosci auta z forum )
Cytat:
Tak , nie wyjmuje sie dekielków z felgi sa na stałe .
chyba nie ma takich felg... wrzuc fotki... moze sa ciasno spasowane...