Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 12:09
EwuSka napisał/a:
DTM napisał/a:
male pocieszenie
nie ma tego zlego... reklama jak sie patrzy...
Ku$$$rwa jaka reklama?? wiesz co brak mi słow.. moze nie wiesz co dokąłdnie itd ale Twoj komentrz.. rece opadły mi
TTomek.. szkoda mi Ciebie.. dlaczego to wiesz sam najlepiej i tyle.. poprostu szkoda słow
przeciez wiadomo ze stalo sie cos zlego i wszystkim szkoda ze sie to stalo - wedlug mnie jest to oczywiste
ja natomiast napisalem to co da sie zauwazyc z innej strony - kazdy kazdemu przekazuje informacjie o Techmaxie itp itd... - nie sadzisz ze to dziala jak kryptoreklama :?:
Auto: F7P
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 13:00
DTM... rozumiem twoje słowa.. ale nie o taką reklame tu chodzi.. niestety akurat nie ma tutaj za grosz dobrej strony.. raczej tylko wzajemna pomoc i współczucie .. jest tym plusem.
Krypto..?
Sprawe sie nagłaśnia, nie dlatego, że to jest Techmax, zakład o pewnej specyfikacji w braży motoryzacyjnej itd..
Sprawa jest dośc głośna, bo każdemy szkoda naszego kolegi, który zawsze nam pomaga..
W odrotnym w przypadku, gdybyś ty był poszkodowany zapewniam cię, że samo To, że w jakis sposób cie znamy( znam ) i jestes użytkownikiem forum.. dostałbyś pomoc od każdego, który byłby w stanie ci ja dać. Jestem Tego Pewien.
O jakich kolwiek domysłach o krypto.. powinieneś poczekac do końca wyjaśnienia całej sprawy.
Wtedy żaś, możemy uderzyć w polemike nad całym klimatem powyzszego postu!
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 13:24
dzieki Vesti za zrozumienie... wiem o jaka tu strone chodzi ale znam podobne przypadki ktorym to na dobre wyszlo wiec sory z mojej strony ze napisalem to w taki sposob...
...najwazniejsze to by sie dobrze cala sprawa skonczyla i tego zycze Tomkowi.