FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"Przecież ja miałam zielone" czyli baba za kółkiem
Autor Wiadomość
dARC 
Uczy sie pisac
dARC

Auto: Jeździ lepiej niż wygląda
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 19:40   "Przecież ja miałam zielone" czyli baba za kółkiem

http://troy.jojo.one.pl/i...leria/blondynka

Oto co zostało z samochodu kolegi dzięki pewnej pani o włosach koloru blond. Była przekonana, że zielone światło na skrzyżowaniu daje również pierwszeństwo przy skręcie w lewo :haha: No i została bardzo brutalnie wyprowadzona z błędu.
Szkoda tylko, że mocno ucierpiało auto kumpla :| Co ciekawe blondynka prowadziła służbowe auto męża, więc firma może robić problemy przy wypłacie odszkodowania. A spotkanie z przeszkodą przy 30 km/h dla Seicento prawdopodobnie zakończy się na złomie :mad:

KLOCEK 
streetracer
KLOCEK RALLY TEAM

Auto: BMW e39 523i
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 20:16   

i właśnie za takie coś powinno się zatrzymywać prawo jazdy, ona nie tylko nie umiała jeździć ale co gorsze nie znała podstawowych przepisów :roll:

to że blondynka to akurat nie ma znaczenia , znacznie gorsi są emeryci z pod lubelskich wiosek którzy z całą rodzinką przyjeżdżają w niedzielę do hipermarketu
zobaczy taki rondo i małpiego rozumu dostaje , nie zliczył bym ilu takich ,,szoferów" zje...em bo mi zatrzymywał się na środku skrzyżowania (zjeżdżając z niego i mając pierwszeństwo) , albo całkiem nie dawno starszy jegomość polonezem jadący pod prąd głęboką (jadąc od strony al,kraśnickiej) ,

chyba zacznę wozić ze sobą wiatrówkę i tak żeby nie zabić będę znaczył dziwolągów kropkami na czole

Piki 
technical monster
inżynier :P

Auto: A4 Allroad
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 20:21   

Cytat:
Była przekonana, że zielone światło na skrzyżowaniu daje również pierwszeństwo przy skręcie w lewo

tak własnie pewien stary mistrz kierownicy (przez 20 lat 7000km polonezem) skasował nam 6 miesieczne nowe autko :wrr:

daniel 
technical monster
hondatech.pl

Auto: CRV
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 21:37   Re: "Przecież ja miałam zielone" czyli baba za kół

dARC napisał/a:
A spotkanie z przeszkodą przy 30 km/h dla Seicento prawdopodobnie zakończy się na złomie :mad:

Bez jaj :haha: :haha:

Piszę poprawnie po polsku

あなたの車についての議論

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 21:43   Re: "Przecież ja miałam zielone" czyli baba za kół

dARC napisał/a:
A spotkanie z przeszkodą przy 30 km/h dla Seicento prawdopodobnie zakończy się na złomie :mad:

eee , jak ma iść na złom to ja je chetnie odkupie w tym stanie za cene złomu :D :D:D

dARC 
Uczy sie pisac
dARC

Auto: Jeździ lepiej niż wygląda
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 21:53   

Cytat:
A spotkanie z przeszkodą przy 30 km/h dla Seicento prawdopodobnie zakończy się na złomie

To tylko taka przenośnia :idea: Możliwe, że uszkodzony jest silnik i skrzynia, więc jeśli dodać do tego remont blacharki i ewentualne problemy z geometrią naprawa może nie mieć sensu.

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 22:44   

wiec bedzie uzasadnienie do wstawienia odrazu wiekszego silniczka :D :D:D

geo 
drifter

Auto: Ford i rower
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 22:49   

no wlasnie ...przykre jest to ze czasem ludzie nie potrafia sie dopasowac do otoczenia
nie mowiac juz o dopasowaniu do przepisow lub co gorsze do tego zeby pomyslec przez chwile ...akcja na warszawskiej jedzie gosc (ok. 50-ki) warszawska i trzyma sie osi jezdni a za nim ? szkoda mowic 40 samochodow i kazdy wqrwiony bo gosc wali cale 40-i na godzine :/ :| :mad: :wrr: :evil: :mur:
jezdza czasem taki mlotki ze szkoda slow ...
niedzielni kierowcy ...
kazdy z nas ich widzial sam widzialem goscia co na rondzie pod prad walil na solidarnosci ...
i jeszcze wiele innych ....

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 23:34   

przypomina mi się sytuacja Tarasa podobna sytuacja i skutki car do tej pory stoii rozwalony :( :(:(:(:( a swoją droga trzeba uważać i miec oczy szeroko otwarte ostatnio sobie zjeżdzam z rąda a tu TIR-em zasuwa mimo ze miałęm pierszeństwo to nawet gość nie raczył zwolnic tylko zasuwał jak głupi (pewnie myślał że większy ma pierszenstwo :P )

LeNkA 
Specjalista

Auto: PoWeReD bY hONda :)
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 07:20   

To większy nie ma pierwszeństwa??????????????????? :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

Kubin 
znawca
Taxi Konrad ;)

Auto: Galaxy 1,9 tdi
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 09:41   

No jak nie jak tak :D

DTM 
drifter

Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 09:43   

LeNkA napisał/a:
To większy nie ma pierwszeństwa??????????????????? :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

powiadasz ze zawsze zwracasz uwage na wielkosc i dopiero wtedy puszczasz... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :P

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 09:44   

duzy moze wiecej taka prawda , smutna ale prawdziwa , zawsze busami i tirami sie wpychaja bo wiedza ze taki człowieczek w malym samochodzie sie ich boi i zjedzie :( :(:(

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 09:56   

wilku napisał/a:
duzy moze wiecej taka prawda , smutna ale prawdziwa , zawsze busami i tirami sie wpychaja bo wiedza ze taki człowieczek w malym samochodzie sie ich boi i zjedzie :( :(:(
bo to są ...... bez wychowania kiedys widziałęm jak TIR zepchną jakąś mniejszą ciężarówke na pobocze dobzre że nie było drzw bo skończyło by się fatalnie :( :(:(:(

no name 
Specjalista

Auto: brzydkie
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 10:00   

nie no powaznie wiem ze jestem baba ale nie bede ich bronic bo jezdza jak kretynki :mad: tyle razy byla taka sytuacja ze glupia idiotka zajezdzalam droge :mad: nie umieja jezdzic nie potrafia poradzic sobie z tym wszystki(czyli zmiana biegow kierunek itd)bo jest tego ZA DUZO.....porazka :mur:

Odpowiedz do tematu