Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 17:37 gdzie zaloze hak z odpinana glowka?
jak w temacie ale...
auto bmw e36 sedan ale problem polega na tym ze mam z tylu dokladke taka jak w M3 (taki dyfuzor) i nie chce jej ciac... chodzi o to zeby glowka poszla pod dokladka i luk jej byl na tyle duzy zeby nie przeszkadzala dokladka.... jesli nic takiego nie znajde (moze wstawic belke do haka od bmw e36 a sama glowke od jakiegos dostawczego czy cos) to zdecyduje sie na najzwyklejszy hak (najtanszy) i do holowania przyczepy bede zdejmowal zderzak zakladal hak a po holowaniu zdjecie haka i montaz zderzaka... w sumie to nie musze czesto ciagac przyczepy.... macie jakies pomysly??
[ Dodano: Pon Kwi 11, 2005 9:54 pm ]
i jak znacie to podajcie jakies orientacyjne koszty....
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Kwi 17, 2005 14:35
Jedna odpowiedz..
Dakro ul. Nałeczowska.. odrazu na miejscu montaz.., plusem wielkim jest to że oni sami wykonuja haki dla swoich potrzeb więc... pokażesz o co chodzi..
Trudno wycenic twój wymóg odnośnie dyfuzora i jakieś przeróbki..
Musisz do nich podjechą ci zapytać o dokładny koszt..
Polecam.. w 3 naszych samochodach jest zamontowany w tym jeden ze zdejmowaną główką..
Jeżeli cena nie bedzie ci pasowac.. odezwij sie do mnie zamówie ci Steinhofa hak ale bedziesz musiał zamontowac samemu.. (zakład)
Ceny moge podac w poniedziałek dopiero...(( ale wtedy jest to poprostu hak do e36 sedana nie uwzględniający dyfuzorka..
Pozdro..
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Kwi 18, 2005 10:48
bylem w DAKRO ale odeslali mnie na ul. mila a tam facet z uporem maniaka szukal miejsca gdzie by mozna bylo "cos pospawac" mimo ze tlumaczylem mu ze w e36 sa specjalne miejsca montazowe gdzie sie wkreca a nie spawa... a tak wogle to chyba kupie na allegro hak z demontazu (oryginal z odpinana glowka) za 200pln i zderzak ze szrota za 100pln i bede sie bawil jak trzeba bedzie cos ciagac innej opcji raczej nie ma