Auto: ropniak
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 19:58 Komunia
Witam.
Niedługo idę na Komunie i mam pytanie bo zgłupiałem co kupić na prezent,bo widze że ludzie szaleją z prezentami.
Proszę o propozycje prezentu na Komunie (telefon,zegarek,rower,aparat,komputer,guad,ps3 odpada).
Ostatnio zmieniony przez _Rafi_ Wto Maj 05, 2009 08:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 20:21
Z kasą to jest różnie myślałem tak do 1000zł ,ale jak fajny pomysł to moze być i więcej bo to bliska osoba.Miałem kupić ps3 ale uważam,że jak ma ps1 i ps2 to lekka pezesada pozatym gry drogie na trójke bo sam mam i wiem.
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 20:41
MACIOR napisał/a:
Kup Xboxa360 nowego po cracku, młody będzie zadowolony.
3 miesiące temu dostał odemnie ps2 i 10gier ,więc uważam ,że za wcześnie na nowsze gry i konsole,bo tamtem zakup pójdzie w odstawkę.Po drugie zamiast xboxa wole ps3 ponieważ internet jest gratis a nie trzeba płacić.Zresztą młody nie ma i narazie nie będzie miał internetu dlatego nowsze konsole uważam ze odpadają.
Ps.Macior coś rzadko widuje Cię na Ps3 i szkoda ,że nie masz Grida lub COD4 bo w tą drugą na necie z polakami siepie nonstop.
jak ma jakieś zainteresowania to ja bym poszedł w tą stronę...
np. lustrzankę cyfrową za około 1200zł będzie i dobry początek na to by miał jakieś hobby... lepsze niż siedzenie w domu przed konsolą
jak ma jakieś zainteresowania to ja bym poszedł w tą stronę...
np. lustrzankę cyfrową za około 1200zł będzie i dobry początek na to by miał jakieś hobby... lepsze niż siedzenie w domu przed konsolą
kolega dobrze mówi, to wszystko zależy, czym młody się interesuje. Jeśli np. lubi muzykę, to za 1000 można już kupić gitarkę i piecyk, może nie będzie to jakaś rewelacja, ale do nauki w sam raz.