Auto: ropniak
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 08:10
Dzięki za zainteresowanie.
Powiem w skrócie,że rower ma kupiony rok temu (sam myslałem o nowym ale bezsens) , aparat ma kupić chrzestna,co do modelu samochodu fajny w tamte wakacje dostał identychny model na baterie + terenówkę od chrzestnego na urodziny z Belgi i pobawił się trochę i widzę stoi teraz,a też nieźle dawały radę.Telefon miesiąc temu mama kupiła nowy ,więc krąg prezentów się zaciska.Młody interesuje się piłką nożną i gierkami jak małe dziecko,ale do piłki ma ochraniacze,korki,stroje itp. firmowe ,naprawdę mozna zgłupieć.Miałem kupić zegarek porządny z grawerem,ale bez sensu,bo nie będzie teraz nosił,na osiemnastkę oki taki prezent,a taki z bajerami elektronik za 100-200zł chyba za słaby prezent.
My byśmy kiedyś do góry skakali,a teraz wymagania,że hej.....
Jak 3 miesiące temu dostał PS2 i 10gier to nie zawcześnie na PS3 ? tymbardziej,że nie ma internetu a w ps3 głównie w sieci się gra.
[ Dodano: Wto Maj 05, 2009 08:21 ]
KIT GTO napisał/a:
pozostaje tylko koperta
Żeby było jaśniej to jest prezent dla mojego syna z pierwszego małżeństwa,dlatego kupe rzeczy ma ,bo tata rozpieszcza czasami i chce żeby miał wszystko.
Kasa odpada bo mamusia będzie miała z niej pożytek nie On- tymbardziej ,że wiem jak się okazało,że łańcuszek porządny z przewieszką który dziecko dostało na chrzciny sprzedała na imprezowanie.Dlatego mam problem co ciekawego kupić i żeby dziecko pożytek z niego miało.
Auto: audi 80 quattro
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 09:20
interesuje sie pilka nozna, jakim klubem najbardziej? Moze zabranie go na mecz barcelony interu czy manchesteru bedzie odpowiednim prezentem? Moze nowa wieza hi-fi?
kup nokie 5800XM albo jakąś inną jak sie zepsuje to trafi do mnie na serwis bo ostatnio mało telefonów do nas przychodzi
a tak na powaznie to jeśli chodzi o prezent to PS3 bo GT5 to dość przemawiający argument ew. jakiegoś notka z 17"matrycą i grafiką najbiedniej 9600 ew 5800XM to dzieciak nie będzie sie nudził w szkole
ja bym Ci radzil kupic porzadny zegarek... ja mam jeszcze zegarek od chrzestnego ktory dostalem na komunie a jeszcze dlugo nie bede go nosil... wg mnie teraz to jakas szajba z tymi prezentami... quady, skutery itp... totalna glupota... w wiekszosci ludzie kupuja jakas chinska tandete...
Auto: ropniak
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 21:20
A co myślicie właśnie o tym chińskim badziewiu Mini Pocket Bike? Dzieciak sezon by się pobawił może pod blokiem,czy to 500zł wyrzucone w błoto?
http://www.allegro.pl/ite...la_12_cali.html
Byłem dziś u nich i cały towar wyprzedany a w magazynie kupa leży,najbliższa szansa Piątek ma być dostawa.Po ilości kupujących widać że to gadzet komunijny.