nie to ze narzekaja, tylko stwierdzaja fakt. to miasto jest smutne jak piz.a. Podobno fajna opcja tych targow to puste szmaty przy samochodach, nic wiecej.
No bieda, ale dziś chyba będzie ta eliminacja do Wojny Północ-Południe więc coś szarpnie.
Stoisk mało i mało atrakcyjne, a najlepsze stoisko to przy wejściu po prawej... z reklamówkami biodegradowalnymi
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 21:38
Impreza jak i w tamtym roku, średniawka. Stoisk mało, dużo wolnej przestrzeni, spora cena jak na takie ciekawostki. W 30 minut dało sie wszystko dokładnie zobaczyć jednak chętnych było sporo- zaparkować się nie dało już zaraz po 12;00
Kilka ciekawszych aut, fajnie poubierane laski i nic więcej czyli napisałem to co już wyżej przeczytać było mozna
Pzdr.
a ja jestem zadowolony, przyszedłem, byłem może 15 min. wylicytowałem radio Phantoma z dvd i głośniki Earthquake za bardzo śmieszne pieniądze jak na te produkty i wyszedłem