Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 11:12 Gdzie tanio kupię kamienie otoczaki?
Witam.
Gdzie w Lublinie kupię pare ton kamienia otoczaków lub podobnych jakiś skalniaków ale w podobnych rozmiarach żeby były ,aby ułożyć obrzeża rabat w ogrodzie. Normalnie w sklepach ogrodniczych kupując na sztuki na wagę chcą kupę kasy,może ktoś zna jakiś skład kamienia gdzie ciężarówkę kilka ton można kupić w rozsądnej kasie.
Nie wiem, do kogo numer podał Ci HaGie, być może jest to to samo miejsce, ale otoczaki możesz też kupić w Starościnie, leży tam tego cała góra, nawet posegregowane, nie wiem tylko jakie ceny i jak z transportem. Numeru nie znam, ale to jest na wlocie do Starościna od strony Krasienina po lewej. Nie da się nie zauważyć.
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 10:46
Potrzebuje więcej jeszcze .W tym miejscu gdzie brałem ,chwilowo zbrakło takiego rozmiaru jak mnie interesuje.
Jakby miał ktoś jakiś namiar na b.tanie otoczaki takie ok 15-20cm średnicy ,mogą być jajowate,kanciaste ale jeden bok żeby był ok.15-20cm,aby je ułożyć w jednej lini.