FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:56
Drift trening 6 czerwca (sobota) Tor Lublin
Autor Wiadomość
Gelo_200sx 
Widać, że się stara

Auto: Nissan 200sx s14
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 10:06   Drift trening 6 czerwca (sobota) Tor Lublin

Zapraszamy chętnych na trening w sobotę 6 czerwca. Trening odbędzie się w godzinach 10.00-16.00. Miejsce: tor kartingowy, ul. Zemborzycka 85

Wpisowe dla niezrzeszonych w lokalnych AK to 130 zł. Proszę o kontakt osoby chętne do potrenowania.
Tel. 505-903-424
Ilość miejsc limitowana (info również na innych forach) więc zgłoszenie jest obowiązkowe.

Ze wzgledu na to, że brama wjazdowa będzie zamknięta (możliwe wejście na teren toru tylko pieszo) proszę o punktualne przybycie (przed 10.00)

Trening będzie połączony z eliminacjami do niedzielnej imprezy Extreme Lublin Moto Show.
http://lkt.pl/viewtopic.p...95c059f4#179462

Zależnie od ilości chętnych wybierzemy Top16, Top12 a może tylko Top8 zawodników, którzy będą mogli wystartować w niedzielę.
Nie ma możliwości startu tylko w niedzielę bez uczestnictwa w sobotnim treningu i eliminacjach. (planowana jest jazda w parach w niedziele)

Tel. 505-903-424

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 10:37   

Gelo_200sx napisał/a:
Nie ma możliwości startu tylko w niedzielę bez uczestnictwa w sobotnim treningu i eliminacjach. (planowana jest jazda w parach w niedziele)

Ale się uśmiałem.Szczyt chamstwa i naciągania na kasę.Żeby wystartować trzeba po 130 + waha opony itp. wywalić w sobotę.A czy te inne Mocne auta i motocykliści też mają taki obowiązek,bo czuje że jest to ewidentne walenie w hu...ja?????
Pozdrawiam.

Gelo_200sx 
Widać, że się stara

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 12:03   

nie chodzi tutaj o wyłudzanie kasy.. tylko o wybranie grona kilku, kilkunastu osób które jakoś sie zaprezentują w niedziele
możemy zrobić możliwość startu tylko w niedziele bez eliminacji w sobotę ale niedziela nie jest dniem treningowym i fajnie by było żeby w jeździe w parach startowały osoby, które ogarniają trochę...

_Rafi_ 
streetracer

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 13:58   

Mam rozumieć z tego co piszesz,że osoba ma się nauczyć jazdy na jednym treningu za 130zł ,aby móc startować w imprezie :wow: ? Sam jeździsz i wiesz,że to nie realne a Ci co ogarniają to ich znasz . Trening ,treningiem,impreza imprezą dlatego uważam za przegięcie żeby płacić za kwalifikacje jak to nazwałeś a potem drugi raz za imprezę.
Mam pytanie czy frestyleowcy na motorach też mają być tak z chętnych dobierani?Bo jak się za impreze bierze po 15zł za łebka to powinno być troche profesjonalizmu a zapowiada się jazda amatorska dla chętnych z dużymi porfelami :x .

Gelo_200sx 
Widać, że się stara

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 16:12   

po pierwsze: nikt z zainteresowanych nie narzekał jak narazie, że drogo..że się nie opłaca, jedynie Ty masz jakiś z tym problem a pewnie nawet nie będziesz brał udziału. Koszt uczestnictwa dla osób zrzeszonych jest dużo niższy niż 130 zł ale wiedział byś pewnie o tym jakbyś był zainteresowany jazdą a nie biciem piany na forum i narzekaniem.

Czyli według Ciebie każde zawody driftowe dwudniowe (a większość jest taka) to chamstwo i wyłudzanie pieniędzy ? bo przecież jak płacisz wpisowe np. na zawody PFD (ktore wynosi 300 zł) i odpadniesz w eliminacjach to już jest skandal bo nie możesz jeździc w TOP16 drugiego dnia... należałoby chyba wystąpić o zwrot wpisowego !

nie zadałeś sobie trudu sprawdzenia ile kosztuje uczestnictwo w treningu dla członków lokalnych automobilklubów ? 90% osób przyjeżdzających na treningi jestem gdzies zrzeszona i w tej chwili śmieją sie z Ciebie i Twoich teorii. A argument, że trzeba jeszcze zużyć opony i paliwo na treningu w sobotę jest po prostu śmieszny. Jak jesteś super drifterem to możesz przyjechać w niedziele tylko - zapłacimy Ci za opony, paliwo i jeszcze za pokaz dla publiczności jazdy poślizgami ;)

Co do freestylowców to jest to niewielka grupa ludzi i nie potrzebne są tam żadne eliminacje. Co do samochodów 4x4 nie wiem, nie wypowiadam się. Zapytaj Michała z AK Chełmskiego.
I powtarzam niedziela to nie jest dzień treningu! Ramy czasowe są narzucone przez organizatorów i nie będzie czasu na np. 30 driftowozów - dlatego w sobotę wyłaniamy Top ileś tam (zobaczymy ile to będzie) - trudno to zrozumieć ?

_Rafi_ 
streetracer

Wysłany: Sob Maj 30, 2009 18:07   

Gelo_200sx napisał/a:
Koszt uczestnictwa dla osób zrzeszonych jest dużo niższy niż 130 zł

W pierwszym poście nic o tym nie pisze.
Gelo_200sx napisał/a:
Czyli według Ciebie każde zawody driftowe dwudniowe (a większość jest taka) to chamstwo i wyłudzanie pieniędzy ? bo przecież jak płacisz wpisowe np. na zawody PFD (ktore wynosi 300 zł)

Nie porównuj zawodów amatorki do profesjonalnych zawodów i tam jest jasno określona cena za trening i zawody a kto kiedy odpadnie jego sprawa.Tutaj nic nie wiadomo było o wpisowym ile co ,tylko podkreslona była cena treningu i to że bez tego nie ma udziału w zawodach.Pisz na przyszłość jaśniej ,bo jak pisałem w innym poście na tym forum ta impreza jest jedną wielką Mega niewiadomą,a podejrzewam,że nie będzie nic ciekawszego co było na rozpoczęciu sezonu motocyklowego.
Gelo_200sx napisał/a:
w tej chwili śmieją sie z Ciebie

Nie wiem czy się śmieją,ale wiem że liczą się z groszem.Dajcie Mrówie nissana to pokaze Wam dopiero drift bo babcią równo jeździ za nimi.

I nie bije piany tylko pisz dokładniej i życzę udanej imprezy.

Juzek 
Specjalista

Auto: dupowoz
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 22:36   

dajcie mi admina to zbanuje tego internetowego znafce.

czytanie ze zrozumieniem to w podstawowce raczej jest... tylko nie wiem czy ludzi w takim wieku beda chcieli... :rotfl:

pana rafi zapraszamy do modlina w niedziele... trening driftu 250zl + uwaga ! SWOJE OPONY I PALIWO !

[ Dodano: Sob Maj 30, 2009 23:41 ]
_Rafi_ napisał/a:
Dajcie Mrówie nissana to pokaze Wam dopiero drift bo babcią równo jeździ za nimi.

:wow: :haha: a na ksiezyc tym poleci ?

pozdro mrowa :spoko:

Mrówa 
drifter
Mrówa

Auto: E34 540 touring
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 08:25   

jak bym chciał to nawet na marsa śmigne :S dobra przestańcie pier@#$%^ tylko niech jezdzi kto ma jezdzić i pokaże na co go stać :fucku: jestem tylko strasznie ciekawy kto bedzie sedziował :roll: bo jak jakiś pierwszy lepszy to pewnie wygra ten kto kupe dymu narobi a umiejętności może być brak :haha:

Gelo_200sx 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Maj 31, 2009 10:04   

sędziowie bedą zza granicy, jeden z Arabi Saudyjskiej a drugi z Turcji

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 10:51   

WOW... Sedziowie z Głodnego Królika... Uwaga dzis Bułki na Kunickiego będą zamkniete... hehe

AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec

Tysiac 
streetracer
Tysiac

Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:09   

ANGEL, nie dzis tylko za tydzien

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:11   

OK... Sorki.... Za tydzien Bulek nie bedzie !! Wolnosc dla Kotów z Kunickiego... Sorki za OT... A tak na serio to wpuscie Mrówe bo chłopak ma pojecie i dobrze mu wychodzi Kontrolowanie dupki auta... :spoko:

AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec

Fazi 
drifter

Auto: BMW 540
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:30   

Więc to nie będzie taki trening dla każdego??
Myślałem ze polatam nawet za te 130zł ale nie chce zajmować miejsca lepszym,itak za wile nie pokaże moją bemką między typowymi driftowozami,chyba ze mrówek mi 535 pożyczy :> ,jeśli nienazbierało by się dużo chętnych to napisz Gelu .Moze niedługo kupie mocniejsze autko to będę wreszcie mógł coś pokazać..

Juzek 
Specjalista

Auto: dupowoz
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:50   

trening jest dla kazdego ! a jak ktos bedzie sie nadawal... czyt. przejdzie kwalifikacje to bedzie mogl startowac w niedziele...

Mrówa 
drifter
Mrówa

Auto: E34 540 touring
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 12:27   

fazi trening to trening,może każdy polatać :) także dawaj dislem pokażesz klase 8)

Odpowiedz do tematu