Auto: Polski Fiat 132p
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 18:31
Poniżej informacje które są już pewne:
- Lokalizacja: Łęgucki Młyn (pomiędzy Ostródą, a Olsztynem, 6 km od dr krajowej nr 16) Dokładna mapa z dojazdem będzie zamieszczona w późniejszym terminie.
- Termin zlotu: 14-16 sierpień
- Liczba miejsc 64 (jeśli okaże się, że chętnych osób będzie więcej, będziemy działać aby zwiększyć liczbę miejsc, realnie jest to możliwe o kolejne 10-20 miejsc).
- Pokoje 4, 6 osobowe,
- Dostęp do kuchni, lodówek, kuchenek
- Korzystanie ze sprzętu wodnego (łódki, rowery wodne - bezpłatne)
- Cenę za nocleg udało mi się ustalić na poziomie 25zł za osobę (dzieci do lat 5 bezpłatnie)
Pomyślimy może i ja ze swoim się jakoś wyrobie... jak Bozia da i kasa będzie to spróbuje Tylko w razie czego trza mi będzie pomocy... TFU TFU, na razie wstępnie chętny ale to tylko faza projektu
ja prawdopodobnie też pojadę jak tylko skończymy klekota
a to plan zlotu :
14 sierpnia (piątek)
- zakwaterowanie uczestników zlotu w ośrodku od godziny 14:00
- ognisko integracyjne, wspólna zabawa od godziny 20:00
15 sierpnia (sobota)
- Oficjalne rozpoczęcie Zlotu, godzina 10:00
- Wyjazd kolumną pojazdów w asyście Policji do Olsztyna na plac pod Centrum Konferencyjnym na terenie UWM. o godzinie 10:30
- Pokaz ratownictwa drogowego/medycznego od godziny 11:30 do 12:30 (więcej info)
- Próba sprawnościowa pojazdów od godziny 13:00 do 15:30
- Ogłoszenie wyników zmagań godzina 16:00
- Powrót kolumną pojazdów w asyście Policji do ośrodka w Łęguckim Młynie, wyjazd godzina 16:30
- Czas wolny do godziny 18:30
- Konkurs ( z wiedzy o FSO) godzina 19:00 do 20:00
- Ognisko, wspólna zabawa, od godziny 20:30
16 sierpnia (niedziela)
- Walne zebranie członków Stowarzyszenia FSO Auto Klub godzina 10:30 do 11:30
- Zbiórka wszystkich uczestników zlotu o godzinie 12:30
- Podsumowanie Zlotu, pamiątkowa fotografia wszystkich uczestników Zlotu oraz pojazdów. od 12:30 do 13:30
- Pożegnanie i zakończenie Zlotu