IC ma chore ceny jak Bułgarka z miesiączką. .. system rabatowy też jest powalony, jakość obsługi klienta ...wiele do życzenia. Warsztaty mają kilka % jedynie. W AutoEuro i RK Niedziałek rabaty są do 25-35%, w Autopartner czy Gamerc chłopaki z podziemi Ci wykopią graty.
Najpierw napisz jaki asortyment Cię interesuje - wtedy wskażemy Ci, gdzie się udać na zakupy z dobrymi cenami.
IC ma chore ceny jak Bułgarka z miesiączką. .. system rabatowy też jest powalony, jakość obsługi klienta ...wiele do życzenia. Warsztaty mają kilka % jedynie. W AutoEuro i RK Niedziałek rabaty są do 25-35%, w Autopartner czy Gamerc chłopaki z podziemi Ci wykopią graty.
Najpierw napisz jaki asortyment Cię interesuje - wtedy wskażemy Ci, gdzie się udać na zakupy z dobrymi cenami.
jakos z perspektywy warsztatu nie moge potwierdzic tego co mowisz.
i zdaje mi sie ze mamy troche wiecej niz kilka procent rabatu w ic.
ceny w sklepie internetowym IC sa cenami w detalu.
hehe , następną hurtownie spalicie :D:D
od AE uciekło wiele warsztatów bo każdemu "z ulicy" na jakis numerek (7000) dawali rabaty jak zakładom , które rabaty wyrabiaja sporymi obrotami...
potem był niedziałek...podobna historia...
...fota...(chociaż chłopaki są najtwardsi)...
teraz pora na IC ...
każdy by wpadł i na piękny ryj kupował za połowę ceny albo za darmo brał....
W Dupach Wam się powywracało..........
A ja grzecznie poproszę o jakiś numerek lub coś żeby zniżkę na zemborzyckiej mieć w hurtowni paliw orlen , bo nie chce mi się płacić na stacjach razem z marżą ...
AAAA... i jeszcze poproszę numerek do jakiejś hurtowni z alkoholem (ostatecznie może być z makro) bo po jaką cholere mam płacić w sklepie (złodziejom , krwiopijcom , przedsiębiorcom) za flaszkę razem z marżą kiedy ktoś da mi numerek na forum i pominę tę chorą kapitalistyczną marżę..... ech ....zaścianek..................
A ja grzecznie poproszę o jakiś numerek lub coś żeby zniżkę na zemborzyckiej mieć w hurtowni paliw orlen , bo nie chce mi się płacić na stacjach razem z marżą ...
jak zdobędziesz to podziel sie ceny poszły w góre
ale co poradzic... wiele osób ma taką mentalność że jak masz cos np numer rabatowy na zakupy i niechcesz im podać to ci zaraz chujów w pupe za plecami nawsadzają...
od AE uciekło wiele warsztatów bo każdemu "z ulicy" na jakis numerek (7000) dawali rabaty jak zakładom , które rabaty wyrabiaja sporymi obrotami...
teraz pora na IC ...
AAAA... i jeszcze poproszę numerek do jakiejś hurtowni z alkoholem (ostatecznie może być z makro) bo po jaką cholere mam płacić w sklepie (złodziejom , krwiopijcom , przedsiębiorcom) za flaszkę razem z marżą kiedy ktoś da mi numerek na forum i pominę tę chorą kapitalistyczną marżę..... ech ....zaścianek..................
tak samo jest z warsztatami ktore zabieraja klientow z aso, w dupach wam sie poprzewracalo ze jedzicie placic 3x mniej do pana kazia niz do aso chcieli byscie wszystko za darmo robic
tak i sabat z tego co wiem tez i wiele wiele innych
Mógłbyś rozwinąć wątek ?
Ciekawi mnie skąd masz takie informacje...i czy nastawisz swój łeb(czyt.głowę) za ten news ?
Apelowałem już na tym forum o to,aby nie pisać zasłyszanych gdzieś bzdur a wygłaszać tylko te teorie,które się osobiście sprawdziło i jest się ich pewnym....
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: Audi 80 B3 2.0E
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 15:05
TTomek napisał/a:
teraz pora na IC ...
To co jak kupuje z rabatem to firma nic nie zarabia??? Jak mogę mieć rabat to czemu mam więcej płacić?
Kolego mattey
Cytat:
ale co poradzic... wiele osób ma taką mentalność że jak masz cos np numer rabatowy na zakupy i niechcesz im podać to ci zaraz siusiaków w pupe za plecami nawsadzają...
nie rozumiem w ogóle tej wypowiedzi w tym temacie...
Reszcie dziękuję za odpowiedzi adekwatne do tematu.
_________________ ~~DIAGNOZOWANIE I NAPRAWA USTEREK WTRYSKU MECHANICZNEGO~~ tel 505-723-585
ak samo jest z warsztatami ktore zabieraja klientow z aso, w dupach wam sie poprzewracalo ze jedzicie placic 3x mniej do pana kazia niz do aso chcieli byscie wszystko za darmo robic
jeżeli do mnie pijesz to z tym tekstem w czarnej pupci jesteś ...
bo po pierwsze nie jestem Kazio...
po drugie ceny mam takie jak w serwisie .... conajmniej....
po trzecie : serwisy same do mnie przysyłają klientów z usterkami , których nie są w stanie ogarnąć albo koszt będzie opiewał na kilka tysi uwzględniając wymianę sterowników na nowe
w serwisach również pracują ludzie i rozumieją , że auto używane, tanie w zakupie może pogrążyć kosztami nawet paliokota , a co dopiero zwykłego kredytobiorcę.....
a jeżeli nie do mnie pije ta wypowiedź to zgadza się , że coraz więcej palantów lata z chińskimi piratami po mieście i ceny mają iście bazarowe....do czasu zobaczymy jak będą sobie radzić z autami 08-09
Jak skończy się GVO to dla mnie jako partnera serwisów zacznie się eldorado a reszta ryśków z chinolami będzie w "pupci"
podobnie jest z hurtowniami...zwiekszą im się koszty uzyskania części poprzez koszty uzyskania dokumentacji przez producenta to przedstawicieli handlowych rozdających "numerki" na lewo i prawo będą ścinać jak w czasie rewolucji francuskiej
ja wracając trochę do pierwotnego wątku tematu, nie polecam IC ile razy czegoś od nich nie zamówiliśmy to coś było nie takie. Nawet po podaniu nr oryginału potrafili przysłać bledną część (szczęki hamulcowe do corolli 3 razy nam wymieniali bo za każdym razem były nie takie)
Co do RK to w sumie bez zastrzeżeń, chociaż DK tez się pomylił, wysyłając mi zły filtr ale to szczególik
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę