Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 10:50
Drift_King napisał/a:
cymbur01 napisał/a:
adas1987 napisał/a:
perdzialek sie tam zaopatruje w towar?
tak i sabat z tego co wiem tez i wiele wiele innych
Mógłbyś rozwinąć wątek ?
Ciekawi mnie skąd masz takie informacje...i czy nastawisz swój łeb(czyt.głowę) za ten news ?
Apelowałem już na tym forum o to,aby nie pisać zasłyszanych gdzieś bzdur a wygłaszać tylko te teorie,które się osobiście sprawdziło i jest się ich pewnym....
w intercarsie pracuje 4 kolegow z bloku na grabskiego i tak tez mowili nie mowie przeciez ze wszystko jest od intercarsu...
a i zeby niebylo ze zaslyszane to bylem swiadkiem chociaz dwoch takich tranzakcji
tak i sabat z tego co wiem tez i wiele wiele innych
Mógłbyś rozwinąć wątek ?
Ciekawi mnie skąd masz takie informacje...i czy nastawisz swój łeb(czyt.głowę) za ten news ?
Apelowałem już na tym forum o to,aby nie pisać zasłyszanych gdzieś bzdur a wygłaszać tylko te teorie,które się osobiście sprawdziło i jest się ich pewnym....
w intercarsie pracuje 4 kolegow z bloku na grabskiego i tak tez mowili nie mowie przeciez ze wszystko jest od intercarsu...
a i zeby niebylo ze zaslyszane to bylem swiadkiem chociaz dwoch takich tranzakcji
Bo jeszcze do niedawna RK robiło jakieś tam symboliczne zakupy w IC,co nie znaczy,że nie szły transfery w drugą stronę.Tak to jest między hurtowniami,że jeśli coś nie przyjdzie od naszego dostawcy to ratowaliśmy się IC.Ale od niedawna pakt o nieagresji został zerwany i RK NIE kupuje towaru w IC.
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor