Wcześniej pojawiły się czerwone kierunki, a dzisiaj dołączyły blenda od 90 i klubowe ramki pod rejestracje.
Z góry przepraszam za moją twórczość na pierwszej fotce, ale niestety nie mogłem znaleźć starej fotki bez zamazanych blach
Jeżeli Tobie się podoba to w porządku jak dla mnie kaszana bez obrazy
kazdy robi autko pod swój gust . ale po to jest forum żeby się wypowiedzieć , a diody na blachach będą białe bo kumpel co jest policjantem mi powiedział że jak mnie spotka na lublinie to mi dowud zabierze
marcinmk2, ja tez mam przecież ledy white w tablicy
ja wlasnie jestem na etapie przeróbki oświetlenia tablicy na diodach SMD ledy są badziewne i musowo placić za nie SMD biorę z noki N73 bo tylko te świecą mocno i niepadaja tak szybko jak z innych
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 17:50
mattey, może opiszesz jak to zrobisz bo ja robiłem na 2xled flux do bagażnika i problem generalnie był z "ulepieniu" tego pod wymiar żarówki rurkowej, a do teblicy SMD najlepsze jasno świecą
Chłopaki, ale po co telefon wybebeszać? Diody SMD dostaniecie w niemal każdym sklepie z podzespołami elektronicznymi. Na pewno są w Led Bisie na miłej, bo kiedyś tam kupowałem.