Jest jakis zaklad w lublinie co robi takie sprawy ?? byl wystrzel poduszek i rozerwalo troche deski i szukam jakiesg zakladu co t ozregeneruje jakos, i jakie moga byc tego ceny ?;>
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 14:20
U Twoim przypadku regeneracja to pojęcie bardzo szerokie, moim zdaniem takie rozdarcia w zaden sposób nie nadają sie do zamaskowania a w gre wchodzi tylko obszycie konsoli jakimś materiałem ale chyba taniej bylo by znalezc drugi pulpit
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 23:15
te plastiki lepsiejsze w autach nie bardzo nadaja sie do "spawania", niby mozna by probowac ale slad zostanie.... zawsze mozna by obszyc i to nie koniecznie calosc tylko kilka elementow (ale moze to dziwnie wygladac)...
deska juz kupiona 400zl z transportem do mnie juz jedzie , deska po regeneracji , stara moze gosc co regeneruje wezmie ja odemnie w rozliczeniu , a jak nie to sam sie pobawie w "regeneracje "/ moze jakas fakture sie naniesie/ albo obkleje ja sam jakos zobaczymy co z tego wyjdzie