Auto: Audi 80 B4 Avant
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 10:22 Błotnik
Mam pytanko koledzy i koleżanki. Potrzebny jest mi prawy przedni błotnik do b4. nie dawno moja pani miała małą kolizjie no i uszkodziła mi troche moją niunie, błotnik jest pogięty i nieopłaca się go klepac i malowac. Nie wiecie gdzie moge kupic drugi za rozsądne pieniądze nie koniecznie nowy najlepiej w srebrnym kolorze?
Sprawdź na giełdzie w Elizówce, ta mają tego sporo i w różnych kolorach, a jak nie to najlepiej chyba na allegro poszukać. Popróbuj też na szrotach, podobno gdzieś w Ćmiłowie jest spory szrot i mają części do Audi.
kolego ulica Choiny jadąc na Jakubowice na samym końcu 2pasmówki po swojej prawej stronie masz znaczek, wjezdzasz na podworko i masz graty. Powinieneś znaleźć tam takie blotniki w co najmniej kilku kolorach
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Nie Cze 14, 2009 11:47 Re: Błotnik
Sebeq napisał/a:
nie koniecznie nowy
przestrzegałbym sie zamienników np. z polcaru jakość pozostawia wiele do życzenia (problemu z wpasowaniem i zachowaniem luzów pomiędzy elementami nadwozia), lepiej szukaj używany ale ori