CB jest teraz min.. ale przede wszystkim własna czujnośc a nie pedał w podłodze..
Jaqub napisał/a:
dla przykladu KIA ta malutka w zachodniopomorskim
Jaqub.. coraz czesciej sa to różne auta..
W okolicach Białegostoku może to byc praktycznie każde auto
Vito, BMW 1 itd.. Cały sprzed na przyssawki jest mocowany do szyby..
W życiu bys sie nie domyslił..
Spotkałem kiedyś octavie taka jak moja tylko kombi.. biała z CB na dachu..
w ostatniej chwili zorientowałem sie dzięki innemu posiadaczowi CB i zgarneli jakiegos nieświadomego dziadka..
Grudziądz Nissan Navara
Bydgoszcz nawet srebne C5..
Porażka.. wszystkich aut sie nie zapamięta.. ale najwieksze wrażenie robią wsciekłe Megane Sport
Co do Foto..
Trzeba poprostu uważać a jak macie możlwośc wgrajcie sobie mape fotoradarów do navigacjon.. w przypadku automapy.. sa podane nawet nr słupków..
Nocą szczególnie bardzo pomocne.
Drogi Sylwestrze otóż sprawa z videorejestratorami ma się następująco że każde województwo dobiera sobie samochody wg upodobań... i tak mp mogą to być samochody typu astra vectra jak również z klasy luksusowej tu np. słynny MB W140 z województwa mazowieckiego... choć od roku słuch po nim zaginął. Mało ludu otym wie że lubelska drogówka ma A4B6 1.8TQ oraz passata B6
Poza tym oni nawet jakby śmigali maybachami to i tak by im to nie pomogło bo panowie za bardzo skupiają na sobie uwagę i wiekszość osób ich dostrzega w porę podaje na CB dokladny opis i numery...
Auto: zbieram na TT
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 19:59
już stoją oba na Unii Lubelskiej, przy LukOil jest skierowny w kierunku jadących w strone 1maja, a jadąc w strone tysiąc lecia jest ustawiny na przeciwko przystanku MPK, chyba jeszcze nie działają