Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 17:39 Lakiernik po raz drugi - juz nie tani, a dobry
Witam
Poszukuje dobrego(naprawde dobrego lakiernika), oczywiscie nie za kosmiczne pieniadze. Chce pomalowac caly samochod (chodzi o Hagietke) od podwozia, przez srodek samochodu po dach. Potrzebuje takiego lakiernika co dobrze polozy szpachelki troche, co ladnie oczysci rdzawe plamki i co dobrze polakieruje samochod by nie bylo zadnych problemow z lakierem przez dlugi czas. Oczywiscie tez takiego co da gwarancje na swoja robote i jak cos to bede reklamowac.
Pozdrawiam
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 18:03
Mlody z Gteca mowil mi ostatnio ze jest dobry lakiernik gdzies jak sie jedzie na Niemce za dwupasmowka w lewo... dokladnie to Ci nie wytlumacze ale jak cos to sam z nim pogadaj... ponoc robili u niego kilka aut i OK! tyle ze terminy ma kiepskie... dlugie...
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 21:48
daniel jak chcesz to mozemy pogadac w salonie PEUGEOTA.. maja profi kabine lakierniczą i dobrego speca.. cena bedzie mysle ze niezbyt wygorowana.. bedziemy z prezesem rozmawiac
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 06:37 Re: Lakiernik po raz drugi - juz nie tani, a dobry
pilachgt napisał/a:
Witam
Poszukuje dobrego(naprawde dobrego lakiernika), oczywiscie nie za kosmiczne pieniadze. Chce pomalowac caly samochod (chodzi o Hagietke) od podwozia, przez srodek samochodu po dach. Potrzebuje takiego lakiernika co dobrze polozy szpachelki troche, co ladnie oczysci rdzawe plamki i co dobrze polakieruje samochod by nie bylo zadnych problemow z lakierem przez dlugi czas. Oczywiscie tez takiego co da gwarancje na swoja robote i jak cos to bede reklamowac.
Pozdrawiam
podpisuję się pod prośbą:) szczególnie z tymi rdzawymi plamkami:/ i ceną
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 08:21
Jaqub napisał/a:
Mlody z Gteca mowil mi ostatnio ze jest dobry lakiernik gdzies jak sie jedzie na Niemce za dwupasmowka w lewo... dokladnie to Ci nie wytlumacze ale jak cos to sam z nim pogadaj... ponoc robili u niego kilka aut i OK! tyle ze terminy ma kiepskie... dlugie...
wiem o których mówisz,są całkiem całkiem ale trzeba bardzo ich pilnować,robią to za rozsadna kasę
jak się zdecydujesz hgcie na nich to odezwij się do bodzia,on ich bardzo dobrze zna
[ Dodano: Sro Sty 11, 2006 9:22 am ]
albo na ul.wyzwolenia jest lakiernia,to pojedź zobacz,gośc robi to -jego polecam
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
wiem o których mówisz,są całkiem całkiem ale trzeba bardzo ich pilnować,robią to za rozsadna kasę
jak się zdecydujesz hgcie na nich to odezwij się do bodzia,on ich bardzo dobrze zna
[ Dodano: Sro Sty 11, 2006 9:22 am ]
albo na ul.wyzwolenia jest lakiernia,to pojedź zobacz,gośc robi to -jego polecam
Hagiet sie o to pytal w kwietniu, wiec juz sie nie zdecyduje. Chociaz w sumie niedlugo bede potrzebowac lakiernika to pojade tam gdzie robili mi wczesniej. Tylko po to by samochod byl zolty a nie zolto - zolty.