Wysłany: Sob Cze 27, 2009 00:28 Pytanko do kolegow z automatem - jaki warsztat w Lublinie
Jak w temacie Panowie i Panie, potrzebuje namiar do solidnego i taniego warsztatu zajmujacego sie automatami w lublinie lub okolicy. Mam troche problemow ze swoja skrzynia, wiec musze jakiemuj znawcy pokazac wady skrzyni. Mieszkam pod lublinem (3km), wiec okolice najblizesz moga byc.
Dzieki koledzy, podjade i popytam. A slyszeliscie o tym warsztacie z automatami w miejscowosci Barak - przed Jastkowem? Bo tu mam najblizej
płocheć jest doby ma renomę oraz swoją cenę chyba zaraz po ASO
za płochciem kawałek obok wylkanizacji z tablicą winiety jest taka droga w prawo i jadac tą drogą jest taki warsztat gdzie dziadek robi automaty tak samo dobrze jak i płocheć ale za dużo mniejsza kasę
O do tej firmy mam 500m dalej Dopiero teraz zerknalem na mapke i adres. Myslaem ze to w Krasniku
[ Dodano: Sob Cze 27, 2009 23:34 ]
mattey napisał/a:
Pawel78 napisał/a:
Dzieki koledzy, podjade i popytam. A slyszeliscie o tym warsztacie z automatami w miejscowosci Barak - przed Jastkowem? Bo tu mam najblizej
płocheć jest doby ma renomę oraz swoją cenę chyba zaraz po ASO
za płochciem kawałek obok wylkanizacji z tablicą winiety jest taka droga w prawo i jadac tą drogą jest taki warsztat gdzie dziadek robi automaty tak samo dobrze jak i płocheć ale za dużo mniejsza kasę
Wiem ktora to droga za wulkanizacja (na marginesie - to dobry zaklad wulkanizacyjny, polecam) i jadac nia, bedzie jakis szyld? Jak daleko od trasy na wawe?