Witam planuję zakupić atlas do ćwiczeń coś takiego typu:
http://www.allegro.pl/ite...nie_140_kg.html
Czy to będzie dobrym rozwiązaniem? chętnie zobaczę co Wy mi zaproponujecie.
mogę wyłożyć max 1800zł
Moim zdaniem dobry, chodziasz ja bym poszukał z jakimiś lepszymi rączkami bo w tym linku jest "chamski" plastik i przy wiekszych ciężarach będą się odciski robiły.
a tak osobiście ja bym wolał na siłke pójść masz przyrządy profesjonalne możesz się kogoś poradzić i jak Ci się znudzi to jesteś 50zł w plecy a nie 1500
z własnego doświadczenia wiem, że mieć więcej sprzętu jest dużo lepsze niż mieć jeden atlas w domu ( czyli lepiej na siłownie ) sam atlas nie zapewni Tobie ruszenia wszystkich partii ciała a jak nie miałeś do czynienia ze ćwiczeniami to dobrze robić coś pod okiem kogoś - tak, żeby nie machać bez sensu co w praktyce nic nie da
tam chyba jest sporo gąbek na tym atlasie - rozpadną się wszystkie bardzo szybko...
na chłopski rozum napiszę tak: rzeczy uniwersalne do wszystkiego są najczęściej do niczego
zapitalaj na siłkę
jakbyś chciał coś polizać z wiedzy odnośnie diet, odżywek czy tego jak ćwiczyć by osiągnąć dany cel dawaj PW
możliwości jest multum...