(..) po trzecie cwaniaczku(nie mowie do wlasciciela) nie pyskuj bo jeszcze mozesz tego pozalowac. a za 200 zl to zmieniajcie sobie sami te uszczelki jak lubicie jezdzic zlomami. nie mowiac juz o tej oplacie recyklingowej ktora powinniscie zaplacic a nie zrobiliscie tego. ale ten temat juz sie zalatwi w inny sposob(...).
Miałem Ci napisać jak wybrnąć z sytuacji (pod kątem prawnym), ale po treści tego postu myślę, że szkoda mego czasu Idź do prawnika, powie Ci co i jak.
a ja bym jego przeciwnikowi odpisał jak ma się skutecznie obronić
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
ToBiZastanów się, dlaczego większość ludzi kupując samochód, którego pochodzenie nie do końca jest znane jedzie sprawdzić je do ASO? Fakt, jest to droga inwestycja, ale po tej wizycie wiesz, co autku dolega i dostajesz wstępny kosztorys napraw, które musiałabyś wykonać.
Auto: Audi
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 12:02
Tobi głupi jesteś i nie da sie tego ukryć-nie jestem żadnym sprzedawcą-wyraziłem swoje zdanie i mam do tego prawo znam właścicela opisanego komisu jak również sprzedawce wiem z jego relacji. że samochód był ok sprawdzałeś gdzie chciałeś i nie miałes zastrzeżeń nie "cwaniakuj" bo ci mleko pod nosem wisi a nazywają ludzi oszustami trzeba mieć coś na poparcie tego-jesteś smotek i tak piszesz "plose Pana a bo ja nie wiedziałem a bo mi żle sprawdzili a bo to nie mechanik tylko diagnosta sprawdzał itp..."dam ci rade na przyszłość jak sie nie ma bladego pojecia o czymść to nie trzeba sie za to brać - ja na twoim miejscu wstydziłbym sie nawet zadzwonić i płakać, że się popsuło
Kolego miales udostępnione auto zeby je sprawdzić zrobileś to wiec nie miej do nikogo pretensji , myslisz ze gdybys kupil auto na giełdzie czy u niemca to oddalby ci pieniądze w takiej sytuacji . Ja ciebie osobiscie rozumiem ze sie wkur... bo sam pewnie nie zostawiłbym tej sprawy w tym momencie . Mialem niedawno podobna sytuacje czlowiek kupil vectre i w drodze do domu zapchał mu sie filtr czastek stałych myslisz ze cos wywalczy ?
tobi punkt nr 1.ty nie kupowales rzadnego samochodu w komisie na ulicy spółdzielcxzości pracy 135, wiec nie wypisuj pierduł ludziom 2.dzwonisz do mnie SPRZEDAWCY i chcesz za wymiane uszczelki 1500zl-szukasz jelenia 3.Nie wiem czy ukonczyles 15 lat z tego co widzialem, takze uwazaj chlopcze co piszesz 4.Twoj tatus pracuje w speed car i mialem w mojej obecnosci 5. sprawdzajacych super diagnostów (zaznaczam tu wyszkolenie pracowników tejze stacji),5. co ty nawet płynów nie sprawdziles przed zakupem, bo nie wiesz gdzie, dobrze ze ci odpalilem
6. Nie masz zielonego pojecia o jakichkolwiek samochodach to nie bierz sie za doradztwo jeszcze na dodatek dziewczynie, zostaw to fachowcom (omijaj speed car)
STOP DYSORTOGRAFII Pisz tak by inni mogli Cie ZROZUMIEĆ! Zanim wyślesz posta PRZECZYTAJ GO! Jesteś dyslektykiem? nie umiesz pisać po polsku? np. przeglądarka FIREFOX sprawdza błędy jak Word
tobi punkt nr 1.ty nie kupowales rzadnego samochodu w komisie na ulicy spółdzielcxzości pracy 135, wiec nie wypisuj pierduł ludziom 2.dzwonisz do mnie SPRZEDAWCY i chcesz za wymiane uszczelki 1500zl-szukasz jelenia 3.Nie wiem czy ukonczyles 15 lat z tego co widzialem, takze uwazaj chlopcze co piszesz 4.Twoj tatus pracuje w speed car i mialem w mojej obecnosci 5. sprawdzajacych super diagnostów (zaznaczam tu wyszkolenie pracowników tejze stacji),5. co ty nawet płynów nie sprawdziles przed zakupem, bo nie wiesz gdzie, dobrze ze ci odpalilem
6. Nie masz zielonego pojecia o jakichkolwiek samochodach to nie bierz sie za doradztwo jeszcze na dodatek dziewczynie, zostaw to fachowcom (omijaj speed car)
jejunia ... jaka kompromitacja
człowieku słownik kup na początek jak chcesz " poważnie " " brzmieć "
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...