Wysłany: Nie Lip 12, 2009 15:30 interfejs do audi A6 2.5 tdi 96 r
Witam wszystkich klubowiczów
pisze z zapytaniem mam mały problem zakupiłem audi a6 2.5 tdi 96 rok i miał juz on wtedy komunmikat na desce rozdzielczej inspekcja <1< obecnie juz jest inspekcja <2<i nigdzie nie moge tego skasować bo w warsztatach nie posiadają interfejsu do mojego modelu mówią ze to jest starszy model interfejsu .Pomyslałem ze postaram sie kupić interfejs i ściągne program z neta o ile to jest mozliwe i sam to sobioe zrobie jesli ktoś \miał by dostep do takich rzeczy do interfejsu lub jesli by ktoś podesłał link do programu zobsługujacego własnie tenprogram był bym bardzo wdzieczny pozdrawiam
Witam witam
A wiec interfejs juz mam od znajomego za darmo i teraz potrzebuje jakiś program do diagnostyki ale dostałem własnie z kablem ale one nie chca działać na vista i mam troszke problem , moze poradzi mi ktoś jaki program i z kąd go wziąć ? pozdrawiam
tak to bardzo doby interfejs można zrobić diagnozę auta gdzie jest wymagany interfejs can ma jeszcze kilaka opcji oprócz diagnozy grupy vw audi i jest legalny polecam