FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: QSY
Sro Lip 15, 2009 21:56
Jak jeżdzić po Lublinie, żeby nie blokować kolegów
Autor Wiadomość
Upierdliwy 
speed demon
aka Clio

Auto: 525
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 20:44   

Mnie to tam wszystko powalony, ale zachowujecie się jak jacyś uprzywilejowani. Droga jest dla wszystkich. I jak bym wiózł swoją dziewczynę do szpitala, bo właśnie mi rodzi na tylnym siedzeniu i bym musiał się tak czołgać za Wami to by mnie krew nagła zalała.

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 20:49   

W takich chwilach przydaje się nadmiar krów pod maską... łycha i masz zawalidrogę za sobą.

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 20:51   

MACIOR napisał/a:
W takich chwilach przydaje się nadmiar krów pod maską... łycha i masz zawalidrogę za sobą.

to tez dobra opcja ale po co w samochodzie jest klakson? nie wiem wogóle po co to zadyma :roll:

marcinos 
pr0 killer
pr0 seria

Auto: GTC
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 22:51   

ale temat :S

daj_mu 
Uczy sie pisac

Auto: stare audi
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 23:33   

o lol..

engel koles, glupia sprawa.. ja jezdze wolno bo nie moge szybciej, ale w przeciwienstwie do ciebie jestem w stanie sie do tego przyznac.
Ostatnio zmieniony przez daj_mu Sro Lip 15, 2009 01:13, w całości zmieniany 1 raz  

sixkiller 
Specjalista

Auto: fiuton '73/mondeusz
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 23:43   

Jak dla mnie temat porostu bez sensu, koleszka rozdmuchał zadyme bez powodu, nie jechaliśmy tam 30km/h tylko dozwolone 50-60km/h wiec o co ta piana.
Angel, robisz z siebie świętoszka a jak całe racławickie na wstecznym leciałeś w środku dnia to było to zaje**scie rozsądne - wtedy na pewno ładnie byś karetce zjechał.

Wyluzujcie chłopaki, nikt tu nikomu nie zamierza utrudniać jeżdżenia po naszym równym mieście.

Qsy polecam całkowitą kasacje tego tematu ;)

marcinos 
pr0 killer
pr0 seria

Auto: GTC
Wysłany: Wto Lip 14, 2009 23:44   

sixkiller napisał/a:
Qsy polecam całkowitą kasacje tego tematu

niech zostanie dla potomnych :haha:

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:05   

sixkiller... cos slyszales, a nadal gowno wiesz.... sytuacja ze wstecznym byla w lublinie.. faktycznie nie przecze, ale to byly czasy zaprzeszle a dokladniej 2003r. i nie po Raclawickich czleniu w Kredensie, tylko naleczowska, Morwowa, kawalek wojciechowskiej i dalej przez uliczki osiedlowe, zeby sie nie narazac... I musialem tak jechac, nie bylo to moje widzi-misie jak u was...

Temat powinien zostac, bo przyjda nastepni co beda udawac lanserow... I tak nie pobijecie Krola-Lansu... Pogodzcie sie... a taka jazda jak wasza, to zaczyna niektorych juz powoli denerwowac... Jeden walna beke na dach, nastepny jakies narty, teraz kolesie walneli przyczepy kempingowe... Co bedzie nastepne?? podjebiecie Samolot Prezydentowi, i zaczniecie sie z nim scigac majac go na haku ( scigac z slimakami)...

Takie rzeczy sa fajne, fajne macie furki i fajny styl, ale pokazujcie to na zlotach, a nie nacodzien przeszkadzajac innym uczestnikom ruchu drogowego.

AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec

sixkiller 
Specjalista

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:19   

Nigdy nie ośmieliłbym się w ogóle startować do Króla lansu, bardzo przepraszam że Cie uraziłem, nie miałem złych intencji.
Bardzo też przepraszam ze pomyliłem fakty a dokładniej ulice ale jestem tylko wieśniaczkiem w kredensie i nie obczajam dokładnie lublina , nie wiedziałem też ze w 2003 roku nie było w lublinie karetek dlatego pomyślałem ze mogłeś stwarzać zagrożenie.

Obiecuje że już nigdy nie będę ciągał ani przyczep ani samolotów ani niczego innego za sobą,

Bardzo przepraszam również tych którzy nie brali udziału w tym temacie

I na przyszłość polecam wam więcej luzu bo podobno stres bardzo szkodzi.

Pozrdo
Ostatnio zmieniony przez sixkiller Sro Lip 15, 2009 00:22, w całości zmieniany 1 raz  

daj_mu 
Uczy sie pisac

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:22   

"..bo przyjda nastepni co beda udawac lanserow... I tak nie pobijecie Krola-Lansu... Pogodzcie sie.."

..z przykroscia koncze swoja kariere na tym forum.. plecy juz mnie bola od lezenia na podlodze, po tym jak jawnie strzeliles sobie samoboja jerzy
Ostatnio zmieniony przez daj_mu Sro Lip 15, 2009 01:14, w całości zmieniany 1 raz  

Upierdliwy 
speed demon
aka Clio

Auto: 525
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:23   

Jak dzieci :mrgreen:

[ Dodano: Sro Lip 15, 2009 00:27 ]
Ale z punktu widzenia 3-ciej osoby to bez kitu Wy [Ci co ruch wstrzymywali sobie tam] to trochę za bardzo unosicie się honorem, udajecie jak by równiejszych, lepszych i strasznie obrażalskich bo ktoś Wam zwrócił [i słusznie] uwagę. W Waszych niektórych postach, szczególnie ost, sixkillera aż kipi ironizowaniem i robieniem debila z siebie i innych.

sixkiller 
Specjalista

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:44   

Masz absolutną racje to jest ironia i to czysta, w pierwszym poście napisałem normalnie bez żadnego unoszenia się i awantury ze nie mieliśmy złych intencji i nikomu nie chcieliśmy niczego blokować, poprostu wracaliśmy w nocy z weeknedu - nie było to w tym momencie ani lansowanie , ani robienie sobie jaj z nikogo, ale zaczęła się nagonka że robimy nie wiadomo co i nie wiadomo jak utrudniamy ludziom życie nie tylko tym razem ale częściej :| Sadzę że też byś się wk**ł chociaż ja nie należę do nerwowych i już mi przeszło

Uważam że ten temat jest poprostu bez sensu zaczęty i juz i tak za dużo bredni tu napisaliśmy. Nkt tu na tym forum nie jest święty (chyba że ktoś jest - to sory) więc zakladanie temtów z przytykami jakimiś jest dla mnie nie dorzeczne. Jak ktoś coś jeszcze chce mi wypomnieć to piszcie na PW.

Pozdro all
Ostatnio zmieniony przez sixkiller Sro Lip 15, 2009 00:47, w całości zmieniany 1 raz  

czekereke 
drifter
Derektor Emaliator

Auto: Biel Dubaju
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:46   

czytam i nie wiem czy smiac sie czy plakac...

daj_mu napisał/a:
..z przykroscia koncze swoja kariere na tym forum..

Posty: 4 - jeśli to cała Twoja kariera na tym forum i to tylko w tym temacie to sorki...
...no chyba że założyłeś ten profil tylko do tego tematu :haha:

nie widziałem tego ale z tego co czytam, to co zrobiliście na drodze (nawet jesli niezbyt przeszkadza), w krajach z normalniejszym prawem (zachodnich) jest srogo karane w ojro - dla tzw zasady. u nas niestety jeszcze nie...

Nie zmienia to faktu ze furki fajne :spoko:

p.s. wyluzujcie troszke...

tomir87 
Specjalista

Auto: S3
Wysłany: Sro Lip 15, 2009 00:56   

bo jestescie debilami :haha: robicie popyline z czegos co jest noramalne i co pewnie nie raz zrobiliscie sami... a na dodatek jestescie mocni w pierdzieleniu glupot na forum... :/
ANGEL taka sytuacja z dnia dzisiejszego skoro jestes taki swiety to nie lataj po kraku ~100km/h bo jak bedzie jechala karetka z 3-go maja to nie wychamujesz...
a i co do mojego prostactwa czy chamstwa to sory ale jak masz jakis problem z tym to zapraszam jestem prawie codziennie na kraku i napewno widujesz moj samochod wiec podejdz i jeszcze raz wytlumacz mi o co Ci chodzi bo wypisywac na forum to kazdy potrafi...
a i nie wiem kto tu sie uniosl honorem bo jak narazie to chlopaki raczej was wysmiali...
a na koniec zeby juz zakonczyc tego posta to niech ktos pokaze mi samochod z taka gleba ktory pojedzie przez raclawickie wiecej niz 50km/h i nie upierdzieli czegos z podspodu...
uwazam ze zrobiliscie piekna szopke tylko swiat brak :haha:

w krajach zachodnich tez karane surowo jestt nie wpuszczanie ludzi przed siebie wiec nie pierdziel mi tu glupot jestesmy w polsce wiec zyjmy tu i stosujmy zasady jakie obowiazuja u nas a nie zyjmy marzeniami o lepszych drogach przepisach itd...

daj_mu 
Uczy sie pisac

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 01:02   

ok. niech bedzie 5 postow. podobno nieparzyscie jest na szczescie.

dodac musze. Powyzsze wypowiedzi nie mialy na celu nikogo do niczego sprowokowac. byly tylko wynikiem prowokacji, ew. nadinterpretacji tego co sie zdarzylo i co tu przeczytalem. nikt nie trabil. nie jechala karetka. nikt nie wiozl zony do porodu. pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi