Moim zdaniem ta dyskusja poszła całkiem w złą stronę. Panowie po co narzekać, że nieprofesjonalnie, że drogo...Uważam, że w LBN jest tak mało treningów driftu i jeszcze mniej zorganizowanych imprez, że jak sie trafi coś raz na 2 miesiące to napewno zdąży się przez ten czas odłożyć na wpisowe, oponki i paliwo. Co do kosztów trenigu sobotniego to i tak wiekszość jest zrzeszona, więc wiadomo, że będzie deczko taniej.
I tak sobie pomyślałem, że może na następny raz nie ma sensu umieszczać takich informacyjnych postów żeby na wszelki wypadek "nie drażnić lwa" Ci co interesują się tematem i tak zawsze wiedzą wcześniej.
Ja tam napewno wbijam na sobotni trening. Dozobo na torze!
Weź człowieku zejdz ze mnie,bo jak taki kozak jesteś "młody"to możesz dostać w ryj przy najbliższej okazji.
A tak na poważnie to co pieprzyrz mi o kosztach,jak szykują jak piszą Mega zajebista impreze,a to pokaz amatorki ma być.Chodzi o to,że jak dla amatorów to są naprawde duże pieniądze,nie każdy jak ci z nissanów mają sponsorów.Jeśli maja być bilety to powinno być wpisowe ,a w tym trening gratis.I nie porównujcie mi imprez profi gdzie idą duże pieniądze sponsorzy itp.Znam ten temat od podszewki więc nienabijaj się.
hahaahahahaha no i wyszlo szydlo z worka HAHAHAHAA
a teksty o dostaniu w ryj przez internet ? ile ty masz lat ? 15 ? hahaha
czlowieku NIE MASZ POJECIA O NICZYM zwiazanym z driftem. w polsce moze ze 2 osoby maja sponsora na opony, paliwo, moze jakies felgi ? I TYLE ! poprostu naogladales sie za duzo amerykanskiej TV...,,
TERAZ UWAZAJ:
Cytat:
Trening będzie połączony z eliminacjami do niedzielnej imprezy Extreme Lublin Moto Show.
placisz za jedno i drugie... jak przejdziesz eliminacje to jezdzisz w niedziele !
popros kogos zeby Ci tlumaczyl kazdy tekst w internecie....
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 14:40
ANGEL napisał/a:
OK... Sorki.... Za tydzien Bulek nie bedzie !! Wolnosc dla Kotów z Kunickiego... Sorki za OT... A tak na serio to wpuscie Mrówe bo chłopak ma pojecie i dobrze mu wychodzi Kontrolowanie dupki auta...
co do mrowy zgodze sie z toba ostatnio mialem przyjemosc sie z nim przejechac chlopak robi zaje.......... robote
_________________ QUATTRO jest jak narkotyk - uzależnia raz na zawsze
mrówa wygrał, trzeba przyznać że zasłużenie -jechał równo, konkurentom brakowało odrobiny szczęścia, fajnie że zaczyna coś się dziać i oby tak dalej
Nie zgodzę się z Tobą...
Mrówa nie wygrał przez nieszczęście innych,tylko wyjeździł dzięki swoim MEGA umiejętnościom.Numer jaki zrobił w finale wyprzedzajac sexiksa obalił mi konstrukcje
Nieraz na zawodach wyższej ligi nie widzi się takich akcji
Pozatym jeździ powtarzalnie i ze stoickim spokojem
Mrówa GRATSY
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 21:59
co do mrowy przejazdu jazda pelen pozytyw mrowa nie jezdzi prosto zawsze bokiem wiec zasluzone zwyciestwo i wielkie gratki co do jazdy w parach troche lipa bo nikt nie zgral sie z soba na przykladzie mrowy z ta bmw 3, mrowa leci bokiem 3 mocna szybko dogania i musi kontra, zmiana 3 z przodu mrowa za nim 3 cos przycina mrowa musi kontrowac. a wiem bo mialem kiedys okazje z mrowka na fotelu pasazera jezdzic w parach i wychodzilo mu to KOZAK. Wiec gratki wielkie dla MROWY za wygrana
_________________ QUATTRO jest jak narkotyk - uzależnia raz na zawsze