"Ludzie, zróbmy coś w końcu!!! Nie dajmy się tym złodziejom! To my, czyli klienci mamy tu najwięcej do powiedzenia! Bojkot Orlenu 01.08.2009 - wspaniała akcja, tylko musi się to rozejść po Internecie jak najdalej. Jeśli się uda choć w połowie, straty Orlenu spowodowane tą akcją będą wysokie. Zobaczą, że z klientami nie ma żartów, bo jeśli zobaczą naszą mobilizację, zaczną się z nami liczyć!
Podobna akcja - "W Anglii zrobiono bojkot na BP,poproszono aby przez jeden dzień ,nie tankować na stacjach BP w całym kraju i faktycznie BP milionowe straty a ceny paliw automatycznie spadły w dół.Do tego jednak trzeba pospolitego ruszenia.Zróbmy bojkot na PKN ORLEN i po kłopocie"
kiedyś była podobna akcja z telefonami i sieciami - był dzień bez komórki czy coś takiego.... podobny bojkot - efekt żaden bo może jakiś tam delikatny procent zrobił to ale sieć żadna nie zbiedniała... nie odczuli nawet tego...
a jak piszę MACIOR oni dosłownie wszędzie dostarczają paliwo... więc to nic nie zmieni nawet jakby nikt nie tankował na ich stacjach przez tydzień - chociaż i tak większość osób będą mieli to daleko... a zwłaszcza przedstawiciele, którzy mają z Orlenem umowę podpisaną... więc to nic nie da
Zdaje się, że np. Shell, Statoil, Lotos, Aral (chyba i BP) mają paliwa swoje, czyli ze źródeł innych niż Orlen - jakoże popieram bojkot Orlenu odkąd tylko mam samochód, toteż nie potrzeba mi takiej akcji żeby ich olewać.
WIĘC JESTEM ZA Sądzę, że jednak by to cokolwiek poczuli.
p.s. wszyscy prywaciarze typu "NO NAME" itp. niemal zawsze mają paliwo (Pb i ON) z Orlenu, - ich aby szkoda w tym wszystkim.
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci