no wlasnie z Aga i Kamilem widzielismy ze strasznie dlugo sie tlumaczyles lub prosiles. (wybierz odpowiednia wersje):D I jak to sie skonczylo??
powiedzieli mi ze zabieraja prawo jazdy za zbyt brawurową jazde, poza tym nie mialem trójkąta i gasnicy(ktora i tak gówno daje) i dojebali mi 500zl i 8pkt. aha i jeszcze pasy to pytam sie ich czy samochodu nie chca sprzedac bo pracuje w firmie ktora sprzedaje samochody przez internet a oni ze maja do sprzedania omege i polo(moze chcecie kupic ? ) i 100zl i 2pkt
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: F7P
Wysłany: Sob Kwi 30, 2005 10:13
Proste jest... Jak sie juz nauczysz...
Panowie mam wąłsnie nowe wyzwanie.. trzeba tylko jekiegos złoma kupić i testowac....
Kamil.. twój jak spadnie na 4 łapy to ci spojlery odpadna ((
Auto: .
Wysłany: Sob Kwi 30, 2005 13:50
hehe...A może dzięki spojlerowi się uniesie i odleci
W sumie czemu nie...ja proponuje dużego Fiata i będziemy próbować w Ułęży jeździć na dwóch kołach...
Auto: F7P
Wysłany: Sob Kwi 30, 2005 18:36
to nie jest głupi pomysł...
Złożyc sie po np 100zł.. jako nasza sekcja w AK chełmskim.. Duży fiat.. troszke by sie przebudowało zawieche jakas klatka i bawimy sie na każdym wyjezdzie...
Juz to kminie.. klikałem z kolesiem który to działa ponoć.. i najważniejsze jest nie stracic kontroli na początku... potem to tylko odwrotna kontra kierownica w do zamierzonego kierunku..
[ Dodano: Sob Kwi 30, 2005 7:38 pm ]
Fiacika można kupić za 500zeta z papierami.. damy rade hahahaha
znajomy chce sie pozbyć poldka "przejściówki" z 90 r. za 500zł + oc 200zł .. po remoncie blachy i malowaniu (metalik ) silnik i reszta w db stanie ... w 100% sprawny
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Sierra & Scorpio &
Wysłany: Sro Maj 04, 2005 23:45
znajomy miał kiedyś kadetta jedynke ( tył napęd) przystosowanego do tego. Obowiązkowo blokada mostu 100% wzmocnione piasty na wyrywanie boczne. I usztywniona zawiecha cała. Do tego dębice albo jakieś inne hu....owe opony i jazda PS. kiedyś w niemcofni byłem na pokazie takich roznych zeczy to tam kolesie śmigali ruznymi furakami ale wszystkie stały na kormoranach niemiec mądra głowa i oszczędza