Auto: Audi 80 B4 2,0 bg kombi
Skąd: Bazylianów Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 69
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 11:10 dojazdowka
witam mam pytanje kto ma porzyczyc na dwa tygodnie dojazdowke do b4 bo jade na urlop i mam zabitego gwozdzia czy brac zapas czy nie oto jest pytanie jak cos to na prosze o kontakt
Auto: audi a4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Paź 2007 Posty: 864
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:06
Wyjeżdżając na urlop nie odkładaj nic na póżniej (wszelkie naprawy,wymiany) ponieważ może Cię spotkac nie miła niespodzianka jeśli chodzi o stracony czas , nerwy i koszta, taka moja mała rada
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 20:56
napraw kolko przed wyjazdem. a co do dojazdowki do b4 to nie jestem pewien ale zdaje sie ze nie ma czegos takiego (jesli ktos sie spotkal niech mnie poprawi:))
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Nie byłbym sobą gdybym nie stwierdził, że niezrozumienie tekstu Arniego spowodowała piękna dwuznaczność językowa "mam zabitego gwoździa". Czyli nie w dosłownym sensie gwoździa w oponie, a problem. Hahahaha wracając do tematu bierz koło pełnowymiarowe, a zrezygnuj z dodatkowych gaci jeśli chodzi Ci o miejsce. Udanego wyjazdu.
Nie byłbym sobą gdybym nie stwierdził, że niezrozumienie tekstu Arniego spowodowała piękna dwuznaczność językowa "mam zabitego gwoździa". Czyli nie w dosłownym sensie gwoździa w oponie, a problem. Hahahaha wracając do tematu bierz koło pełnowymiarowe, a zrezygnuj z dodatkowych gaci jeśli chodzi Ci o miejsce. Udanego wyjazdu.
Dokładnie Pan profesor wyjaśnił temat.
I ja jestem tego samego zdania, że normalne kółko nie zajmuje wiele więcej miejsca, i jest o wiele lepsze.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: Audi 80 B4 2,0 bg kombi
Skąd: Bazylianów Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 69
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 14:54
Arniego nie ma do jutra, więc się wtrącę....
Normalne kółko chyba odpada, już jechaliśmy tak w ubiegłym roku, niby spory samochód ale nie zapominajcie że my z dzieckiem jedziemy , każdy centymetr samochodu będzie zajęty.... masakra po prostu...
Na razie kupił "zapas w spray`u", korzystaliście może kiedyś? taka pianka chyba to jest, czy coś w ten deseń... pewnie jakby koło strzeliło, to nie pomoże, ale wtedy to niewiele pomoże...
a do wyjazdów to mamy "szczęście", dwa lata temu w centrum Gdańska pękł nam przewód hamulcowy, i to ja jechałam.... nie do końca sobie zdawałam wtedy sprawy, o co chodzi tak naprawdę i jakoś wyhamowałam ręcznym bez szwanku, strach pomyśleć co by było na trasie.... no ale to nie było Audi....
a tak na marginesie, jak ta moja sierota pisze....... sama nie mogłam zrozumieć o co mu chodziło...
A czy po tym całym sprayu opona się jeszcze do czegoś później nadaje? czy tylko można dojechać do wulkanizacji po nową? Bo słyszałem, że to nie jest zbyt zdrowe dla opony?
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 08:27
ja wożę zapas w sprayu. od ośmiu lat nie używany, fabrycznie zapakowany. w a2 taki wynalazek był na wyposażeniu zamiast koła.
a czy to działa nie wiem i nie chcę wiedzieć.