myslałem troche o nim ale podobno sie sypia i jednak troszke mały
Clio Williams spoko ale jednak pewnie duzo kosztuje i szkoda troche do takiego rodzynka zakładac gaz
Patrick napisał/a:
na bank bym nie rozpatrywał opcji golfa III i ibizy wywalenie pieniedzy wg mnie bo tam non stop cos trzeba robić. no może być jeszcze R19 1.8 16V tylko nie mów ze nie jedzie
zanjomi maja golfa i ibize i nie narzekaj, no moze ze golf rdzewieje...
R19 16V miałem i suma sumarum dla mnie spoko autko moze kiedys jeszcze wruce ale napewno ph2 i albo sedan albo cabrio
MACIOR napisał/a:
Auto ma być na codzień czy od święta.
raczej na codzien ma byc ekonomiczne i fajnie jezdzic
RaQo22 napisał/a:
Citroen ZX 2.0 16v w dobrym stanie piękna sprawa
znajdz mi takiego to sie zastanowie
bardzo powarznie myslałem o almerze GTI super mi sie tym jezdziło silnik podatny na modyfikacje( napewno bym cos porgrzebał) i do tego współgra z gazdem ale ta nieszczesna blacha
Ibiza EVO TDI, Golf GTI TDI, dobry chips i na początek wystarczy.
Myslałem nad taka ibizka ale troche boje sie TDI, chodzi głównie o koszty ewentualnych napraw tego silnika, no i przy butowaniu swoje spali, a ropa swoja cene trzyma. Wiem ze gaz jest do zapalniczek itp itd ale jednak wolał bym to chyba bardziej, zapodajesz bp i krecisz
a moze znacie kogos kto ewentualnie sprowadza takie autka... u nas troche trudno kupic cos zadbanego
Peugeota 405 mi16 po lifcie sobie kup Miejsca dużo, wygodne autko, gaz tez nieźle znosi a w dodatku jeździ dosyć przyzwoicie Wpadnij do mnie zobaczysz hehe
Auto: 205GTI16V,CTI16V,405T16
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 21:56
Ja zawsze bede polecal 205 GTI bo to jest prawdziwe GTI, autko prowadzi sie jak bajka i odpycha sie calkiem przyszwoicie. Czytajac ten watek pojawily sie propozycje takie jak E30, 405mi16 etc co takie autko ma wspolnego z GTI?
Tak na moje oko kolega poszukuje czegoś co jeździ dosyć szybko w miarę rozsądnych pieniążkach, więc wszelkie sensowne propozycje takich aut chyba są jak najbardziej wskazane. Chyba że sie mylę
KTR, dosłownie kilka dni temu sprzedał się w Lbn Colt GTi poliftowy, z 96, fabrycznymi dokładkami, klimą, naprawdę dopieszczony. Z tego co widzę na forum, niedługo do sprzedania będzie kolejny także poliftowy.
Tak na moje oko kolega poszukuje czegoś co jeździ dosyć szybko w miarę rozsądnych pieniążkach, więc wszelkie sensowne propozycje takich aut chyba są jak najbardziej wskazane. Chyba że sie mylę
dokładnie miga to juz przeciez dawno oblukałem
Pawela ten colt moze był srebrny i stał za 10,5 tys?? a co wart ten drugi colt??