jak z miesiac temu kolega jechal a6 z tym ze bylo na nim nowe a6 i danelczyk ale srebrne napisy na srebrnym aucie nie kuly w oczka... z tego co pamietam to 600pln...
Zadzwoń do salonu Audi, oni wypożyczają samochody i w sumie nie jest jakoś strasznie drogo
Sprostowanie - już nie świadczą takich usług
no jak u chłopaków z Audi ostatnio byłem to mówili że wypożyczają. No ale może się coś zmieniło.
Co do kwestii dużo mało za wypożyczenie to jak kumple się żenił to zapłacili 5 tyś za 24 godziny , no ale on ma trochę spaczony gust bo jechali Dodgem WC 52
prawie takim samym
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 13:49
A ja Ci proponuje Volkswagena Touarega grafitowy-metallic. Jeżeli byłbyś zainteresowany to zapraszam na PW lub telefonicznie pod nr 502-402-452. Cena do dogadania.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 21:29
Troszkę późno ale jedno z aut nie wypaliło wiec czas poszukać innego. A wiec mam podobne wymagania co autor tematu (dlatego nie zakładam nowego) i najchętniej chciałbym by było to Audi ale jak coś fajnego się pojawi to kto wie... TERMIN: 3 października tego roku (na ok 3-4 godziny)
Może ktoś nabył jakieś fajne autko i ma trochę czasu wolnego 3 października