sorki myślałem ze mowa o v6 2.5 tdi - sam kiedyś tego szukałem 9 na 10 z allegro jak dzwoniłem przy przebiegu podanym w ogłoszeniu 200 - 250 tys km każdy mówił ze juz po remoncie pompy i wtrysków.
jeśli mowa o starszej generacji tego silnika to niesłyszałem nic złego na jego temat
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 08:59
Jeżeli wozisz coś, to ja odradzam przyczepkę... Nie lepiej kupić jakieś vito albo coś podobnego do tego co masz?
Po pierwsze jazda z przyczepką na pewno nie jest bezpieczna.... Sam woziłem motor na zawody do Poznania i Czech raz - dwa razy w miesiącu i jest to porażka i męczarnia. Masz dodatkowy opór powietrza co bardzo czuć, plus masa przyczepki. Droga hamowania tak się wydłuża że szok... A na zakrętach w razie gwałtownego hamowania przyczepka wypycha tył auta. Dlatego później zmieniłem auto na hyundaia H100 i dało się ładować moto do środka i było o niebo lepiej i wygodniej. Wcześniej ciągałem passatem 1,9 td albo expertem.
Nie piszę już o tym że manewrowanie i parkowanie sprawia nie lada kłopot. Przyczepka dobra sprawa ale żeby coś przewieźć raz na jakiś czas...