Auto: nie posiadam.. jeszcze
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 19:01 Tanie autko, tylko do 3 tyś
Witam,
Chciałabym kupić auto, niestety jestem studentką wiec moje fundusze są mocno ograniczone...mam przeznaczone na ten cel około 3 tyś.
Interesuje mnie autko ekonomiczne, małe, i w miarę możliwości bezawaryjne.
Polecono mi mazdę 121 w gazie, co o tym sądzicie?
Będę wdzięczna za każdą podpowiedz.
Kolega z forum ma (mial?) tanie ekonomiczne wozidelko do sprzedania: http://lkt.pl/viewtopic.php?t=9570
Wyrobisz sie w 3tys akurat dodajac do ceny auta ubezpiecznie przeglad, wposmniane amortyzatory i paski plyny, i inne duperele ktore sie robi po kupnie. Jesli aktualne jeszcze.
ja moge polecic daewoo tico samochod bezawaryjny, jedynie co czesto pada to gumy od przeguba. Co do samego samochodu jest mały ma 5 drzwi i jest bardzo ekonomiczny. Sam w sobie samochod nie jest zbyt bezpieczny gdyż ma bardzo cieniutką blache. Co do stanu ogolnego samochodu to bardzo szybko rdzewieją drzwi i maska Ale jako samochod dla osoby początkującej jak najbardziej okej
no i cytryna 1.5d tańsza od peugeot'a, a clio bym nie kupił bo na pewno nie jest tanie jak coś pierdolnie a na pewno bedzie trzeba po kupnie zrobić parę pierdół...
Passat b3 w kombi 1.6 B + LPG z kompletnie odnowionym wnętrzem (nowe fotele, nowe zegary, dołożony obrotomierz, elektryczny zegar, nowe boczki)
Właściciel mechanik. 2-3 tys.