Auto: .
Wysłany: Czw Maj 05, 2005 18:27
50 tyś - to już coś ... a nie prawie zero ....
Kurde powiem Ci,że sam szukałem biznesu dla siebie ale nic nie znalazłem...
Możesz założyć stacje Auto-gaz...Koszt max. 70tyś zł + jakiś teren pod stacje...i biznes się kręci...
Możesz założyć stacje Auto-gaz...Koszt max. 70tyś zł + jakiś teren pod stacje...i biznes się kręci...
Biorąc pod uwage konkurencje i śmieszny zarobek to można odrazu sobie w łeb strzelić, za 50tyś można porządną myjnie ręczną otworzyć.
Biorąc pod uwage konkurencje i śmieszny zarobek to można odrazu sobie w łeb strzelić, za 50tyś można porządną myjnie ręczną otworzyć.
też mnie sie tak zdaje że na lpg to kilka lat temu można było zarobić ...
w Jastkowie przy trasie W-wa -Lublin w "centrum" naprzeciwko stacji Petrochemii jest plac z budynkiem do wynajęcia ...
jak myślicie komis aut + uszkodzone + chooj wie co (moze pomoc-drogowa +autoczęści)
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: astra
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 07:27
mam znajomego który kupuje rozbite fiaty uno i sprzedaje je na czesci!!daje przykładowo za niego 1000zł a spokojnie po sprzedazy czesci wychodzi minimum 2000tys,troche sie smiałem,ale jak kolezka przyjechał po amortyzatory za które zapłacił 40zł mniej niz za nówki,i to jeszcze przyjechał z 50kilosów wydał na wache to mu sie to nie bardzo kalkulowało ale kupił bo niby tańsze i w miare dobre ,moje zdanie jest takie ze ci co handlują czesciami używanymi to zajebiscie na tym wychodzą!!a jeszcze jak by jeżdzić gdzies na zachód i przywozić z rozbitów to już całkiem masa!!
a tak powaznie to 50 000 to juz niezla kasa jest i mozna niezly biznes otworzyc ja bym otworzyl, sklep tuningowy tylko taki duuuuuuuuuuuzy albo pub jakis...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Audi A4
Wysłany: Pią Maj 06, 2005 14:30
Rysiek napisał/a:
kup Toyote Supre
a tak powaznie to 50 000 to juz niezla kasa jest i mozna niezly biznes otworzyc ja bym otworzyl, sklep tuningowy tylko taki duuuuuuuuuuuzy albo pub jakis...
Za 50 tyś to mi do głowy przychodzi tylko profi FotoLab z obsługa internetową...
Sprzet do tego:
30 tyś Lab - dobry już...
ok powiedzmy 10 - 12 tyś na 2 kompy do obsługi tego wszystkiego
coś tam na dobra sieć internetu i wsio... Lokal możesz mieć nawet w domu...
I lecisz za to co zostało kupujesz papierki i śmiekri bajerki oraz wykupujesz ogłoszenia na portalach i forach DigiFoto... Przychodzą maile z fotami, łączysz FTP, coby ci zrzucać, klepiesz odbitki pod zamówienie i odsyłasz (zatrudniajac brata jako gońca)... I interes się kręci...
_________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna...
Nie taka, jak Ty.../Estelle/