FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie dostanę dobre używane opony ???
Autor Wiadomość
dARC 
Uczy sie pisac
dARC

Auto: Jeździ lepiej niż wygląda
Wysłany: Nie Kwi 03, 2005 23:30   Gdzie dostanę dobre używane opony ???

Poszukuję 2 dobrych "usportowionych" gum używanych 185/60 R13 w rozsądnej cenie.
Niestety kiedy mówię, że chodzi o profil 13" 185 szerokości sprzedawcy zaczynają drapać się w głowę. Kiedy dodaję, że obniżane to patrzą na mnie jakbym poszukiwał gum do Boeinga :mur:
Jeśli wiecie gdzie mogę próbować i w jakie kapcie najlepiej mojego Essiego zaopatrzyć będę wdzięczny za pomoc :jupi:

kazik 
streetracer
FK Autoserwis

Auto: sti
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 13:11   

królewska w bramie,jak nie ma na miejscu to na pewno przywieźie ,albo w rykach tez ma jakies takie wynalazki

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 17:45   

jest gosc na allegro o nicku bmk2 z legnicy chyba... ma bardzo dobre gumy w bardzo przystepnych cenach... i wielu nawet nietypowych wymiarach :spoko:

goofy 
streetracer

Auto: Galant
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 20:53   

U Sławka na Szańcowej ma dużo opon. Jak czegoś akurat nie ma to załatwi.

pilachgt 
the fastest furious
die Welt der Huren

Auto: destrukcja
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 22:12   

kazik napisał/a:
królewska w bramie,jak nie ma na miejscu to na pewno przywieźie ,albo w rykach tez ma jakies takie wynalazki

Niestety nie przywiezie. Ja potrzebuje 195/40/17 i niestety nic takiego nie ma ani nie bedzie mial.

ELPIDŻI RAKIET FJUŁEL 15,15s/400m
PB PAŁER 6s/14,58s

dARC 
Uczy sie pisac
dARC

Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 22:22   

Dziś przez 3 godziny jeździłem po całym Lublinie szukając opon. Ale to tak jakby Yeti szukać :mur: - podobno istnieje, gdzieś ktoś widział, ale jak się dotrze na miejsce to słyszy się tylko jeden komentarz - NIEWYKONALNE :mad:
Cóż, pozostaje mi jeszcze Królewska i Szańcowa... A jeśli się nie uda to o poranku w niedzielę na Elizówkę licząc na cud :(
Tylko czy w niedzielę można gdzieś się zgłosić na wymianę ??? Przed 12 muszę mieć na kołach nowe kapcie !!!

KLOCEK 
streetracer
KLOCEK RALLY TEAM

Auto: BMW e39 523i
Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 22:39   

dARC napisał/a:
Tylko czy w niedzielę można gdzieś się zgłosić na wymianę ???

na Czechowie przy safari 24h na d

http://opony.com/producen...odel=BRILLANTIShttp://opony.com/producen...odel=BRILLANTIS
tu masz po 150zł

ten rozmiar co podałeś jest jeszcze w miarę popularny , ja szukałem 13/165 o profilu 50 lub 55 i z tym jest dopiero problem (nowe ponad 300zł/szt)

ja kupowałem 165/60/13 w zakładzie przy cmentarzu na unickiej przy sp. pracy , (nie znam adresu ale to dość popularna wulkanizacja)

dARC 
Uczy sie pisac
dARC

Wysłany: Wto Kwi 05, 2005 14:26   

goofy napisał/a:
U Sławka na Szańcowej ma dużo opon. Jak czegoś akurat nie ma to załatwi.

Dzięki - byłem i być może na czwartek coś będzie. Na stanie były 175/50 i 205/50 ale to się nadaje chyba tylko na tor a nie nasze lubelskie drogi...

KLOCEK napisał/a:
ja kupowałem 165/60/13 w zakładzie przy cmentarzu na unickiej przy sp. pracy

Jak dam radę to jeszcze dziś odwiedzę.

Jeśli powyższe nie wypalą to opcja Elizówka. Na szczęście SPSS startuje dopiero o 14 :wazuuup:

[ Dodano: Wto Kwi 05, 2005 8:04 pm ]
YETI ISTNIEJE :jupi:
i mieszka w magazynie wulkanizacji przy Czechowskiej. Co więcej razem z rodzinką 175/50 R13 czy 205/50 R13 jakby ktoś pytał :idea:

Co prawda jeździłem, chodziłem i dzwoniłem 3 dni zanim się udało dostać taki profil ale chyba było warto. Nawet cena znacznie wyższe niż serii nie popsuła humoru.
Mój ostatni nabytek to FULDA Carat Assuro 185/60/13 W teście miejskim spisywały się nie najgorzej :twisted: W porównaniu z zimówkami 165/80/13 różnica jest kolosalna :spoko:

Najbliższy test rajdowy już w niedzielę :v a może nawet w sobotę...

crazytomi 
Uczy sie pisac

Auto: Laguna 2.0 RXE
Wysłany: Sro Kwi 20, 2005 12:36   

"... Cóż, pozostaje mi jeszcze Królewska i Szańcowa... A jeśli się nie uda to o poranku w niedzielę na Elizówkę licząc na cud :( "

Tylko to jest duże ryzyko, kupiłem w niedzielę 2 opony Michelin Pilot Exalto 205/55/15 za 220zł i niestety okazało się, ze jedna jest w 2 miejscach "wybulona", wizualnie super ale niestety do bani - jadę w niedzielę zrypać gościa ale czy odda kasę ? [/i]

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Sro Kwi 20, 2005 18:32   

crazytomi napisał/a:
"... Cóż, pozostaje mi jeszcze Królewska i Szańcowa... A jeśli się nie uda to o poranku w niedzielę na Elizówkę licząc na cud :( "

Tylko to jest duże ryzyko, kupiłem w niedzielę 2 opony Michelin Pilot Exalto 205/55/15 za 220zł i niestety okazało się, ze jedna jest w 2 miejscach "wybulona", wizualnie super ale niestety do bani - jadę w niedzielę zrypać gościa ale czy odda kasę ? [/i]

raczej mozesz zapomniec... a przy zakupie opon najlepiej sprawdzic je cisnieniowo na felgach a jesli nie ma takiej mozliwosci to dokladnie od wewnatrz czy nie ma naciec w gumie bo jesli sa to 100% wybulona... :spoko:

vvvvv 
Uczy sie pisac

Auto: małe zielone wolne
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 20:37   

a byłeś w Eximie na kunickiego?? Tam dopiero mają łoooooooooooooooooopoon! PAANIE!! :) :D .

Ar2r_K 
znawca

Auto: Sierra & Scorpio &
Wysłany: Nie Maj 08, 2005 00:43   

ja szukałem do swojej 235 13" dość wysokich (60-70) to dopiero niewykonalne... znalazłem w jednym sklepie nowe danlopki. 630PLN sztuka :|

Odpowiedz do tematu