Panowie jeszcze raz wyskoczy ktoś z textami o grubości portfela dostanie bezpłatny urlop z miejscem parkingowym na parkingu w konopnicy, macie swoje to ich pilnujcie. I drogi Pawle wartość samochodu ma znaczenie przy OC, głównie interesuje to agenta bo wie z jakiej puli przywalić stawką i zgarnąć większą prowizję.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 20:30
a moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego na 2.0 BMW mam 365pln z NW a nigdzie nie moge znalezc taniej niz 359pln z NW na hultaja akcenta 1.5? w MTU gdzie mam beemke powiedzieli ze to z centrali daja jakies dodatkowe rabaty a oni przy zakladaniu polisy nie moga... myslalem ze na 1.5 bede mial ponizej 300pln a tu
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 22:39
Jaqub napisał/a:
a moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego na 2.0 BMW mam 365pln z NW a nigdzie nie moge znalezc taniej niz 359pln z NW na hultaja akcenta 1.5? w MTU gdzie mam beemke powiedzieli ze to z centrali daja jakies dodatkowe rabaty a oni przy zakladaniu polisy nie moga... myslalem ze na 1.5 bede mial ponizej 300pln a tu
Jakub czytasz dokładnie,napisałem że w tym Mtu wcale nie tak tanio w Benefia za 1,9 diesel zapłaciłem 255zł.
Auto: honda
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 18:49
To chodzi o to, że każdy ubezpieczyciel ma wlasne statystyki
dot. wypadkowości danej marki samochodu, możliwe, że w tym samochodzie jest
więcej wypadków i stąd wyższa zniżka. Może masz zniżke na niemieckie auto.
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 00:01
watson napisał/a:
możliwe, że w tym samochodzie jest
więcej wypadków i stąd wyższa zniżka.
Czytasz czasem co piszesz bo to wogóle jest nie logiczne,a poza tym po co gdybac,byłeś, porównywałeś czy tylko gdybasz????
Ps. Ja byłem i porównywałem i wykupiłem.