Wysłany: Sob Paź 17, 2009 16:24 Jak podłączyć zmieniarke??
witam kupiłem zmieniarkę CD model MC3296 a w aucie mam radio MB Audio 10 CC z systemem komunikacji drogowej i RDS .i teraz pytanie czy ta zmieniarka będzie pasowała do tego radia??wyjście ze zmieniarki jest tylko jedno,no i jak moge wyjąć radio??zmieniarke chciałbym zamontować w bagażniku,co oprócz kabla muszę dokupić??auto to mercedes c klasa w203,a może ktoś wie gdzie mógłbym się z tym wybrać i kto by to fachowo zrobił??
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
jak to radio wyjąć to zielonego pojęcia nie mam, ponieważ nie ma w nim żadnych otworów na kluczyk itp. A jeśli to radyjko ma wyjście na zmieniarkę to bez problemów będzie to współpracować. masz kostki podłączeniowe do zmieniarki?
po VIN-ie wyszło ze powinienem mieć zmieniarkę ale komuś sie przed sprzedażą przydała ,nic do niej nie mam, i nie wiem gdzie w lbn mógłbym takie przewody kupić.
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا